Neler Yeni

Steam Kazıklandım mı

2 gün önce 5 dolarlık eplay aldım abonelik aldım sonra sistemde hata oluştu diyor. Ve hesabınız askıya alındı diyor. Destek talebi açıyorum hiç cevap yok sakın ama sakın Güvenmeyin bence para tuzağı.. Tesadüfen olmuş gibi şans işine bırakıyorlar. Steam'e kaptırdığım para Zıkkım olsun

furkangorur

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Furkan Görür
Yıl 2024 ve Steam dolandırıcı 🤣

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Yıl 2024 ve Steam dolandırıcı 🤣
Öyle. Eğer destekten cevap gelmiyorsa ve durup dururken hesabım askıya alınıp para kartımdan çekiliyorsa dolandırıcıdır gülünecek bir şey yok..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cahiller güler ancak

Aynen hocam öyle steam gibi bilinmedik sitelerden alışveriş yapmayın :kekw:
İnşallah başınıza gelir ama sizlerden daha yüksek miktarda para gider. O zaman anlarsınız

Shourd

80+ Gold
2 gün önce 5 dolarlık eplay aldım abonelik aldım sonra sistemde hata oluştu diyor. Ve hesabınız askıya alındı diyor. Destek talebi açıyorum hiç cevap yok sakın ama sakın Güvenmeyin bence para tuzağı.. Tesadüfen olmuş gibi şans işine bırakıyorlar. Epic games'ten 600 TL ye aldım btf 2042'yi İçim rahat.. Steam'e kaptırdığım para Zıkkım olsun
ilk olarak bence baya pahalıya almışsınız bence indirimi yakalayamdınız sanırsam bence öyle bi oyuna 600 aşırı fazla 2. olarak steamden değil eadan kaynaklandığını düşünüyorum abonelik sisteminde hata var diyor ama neden hesabınız askıya alınmış anlamadım? ve son olarak destek genelde 1-2 hafatada yazıyor

ilk olarak bence baya pahalıya almışsınız bence indirimi yakalayamdınız sanırsam bence öyle bi oyuna 600 aşırı fazla 2. olarak steamden değil eadan kaynaklandığını düşünüyorum abonelik sisteminde hata var diyor ama neden hesabınız askıya alınmış anlamadım? ve son olarak destek genelde 1-2 hafatada yazıyor
Steam'de btf 2042 sayfasına girdim oyunu düz alsam 1000 tl ye patlıyor.. Abonelik almak istedim aylık 5 dolar.. Onda da parayı çekti ve hesabınız askıya alındı şüpheli bir durum var destek ekibi ile iletişime geçin dedi desteğe yazdım cevap yok. Ödemeyi geri alamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada tek cahilliği sabredip beklemeden konu açmak olarak görüyorum.
Kredi kartıyla ödediyseniz harcama itirazı başlatın.
Banka kartıyka ödedim de.. Şimdi ben niye itirazla uğraşayım ki? Kendimi neden yorayım zaten 2 gündür yordum yoracağım kadar

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
2 gün önce 5 dolarlık eplay aldım abonelik aldım sonra sistemde hata oluştu diyor. Ve hesabınız askıya alındı diyor. Destek talebi açıyorum hiç cevap yok sakın ama sakın Güvenmeyin bence para tuzağı.. Tesadüfen olmuş gibi şans işine bırakıyorlar. Steam'e kaptırdığım para Zıkkım olsun
Hesap çalınma ihtimali akla gelmeyince insanlık:

yaptığınız ödeme şeklinden dolayı büyük ihtimal.1-2 hafta destek ile iletişime geçin düzeleceektir.
Onlara kalsın.. Diğer platformdan 600 tl ye satın aldım içim rahat..

Shourd

80+ Gold
Steam'de btf 2042 sayfasına girdim oyunu düz alsam 1000 TL ye patlıyor.. Abonelik almak istedim aylık 5 dolar.. Onda da parayı çekti ve hesabınız askıya alındı şüpheli bir durum var destek ekibi ile iletişime geçin dedi desteğe yazdım cevap yok. Ödemeyi geri alamıyorum
anlıyorum benim önerim beklemeniz eğer 5 dolar yüzünden bişi olmicaksa dediğim gibi steam biraz geç bakıyor desteğe eğer paranızı geri alamayacağınızı düşünüyorsanız kredi kartınızdan ödemeye itiraz etmeyi deneyebilirsiniz ama bence bekleyin

anlıyorum benim önerim beklemeniz eğer 5 dolar yüzünden bişi olmicaksa dediğim gibi steam biraz geç bakıyor desteğe eğer paranızı geri alamayacağınızı düşünüyorsanız kredi kartınızdan ödemeye itiraz etmeyi deneyebilirsiniz ama bence bekleyin
Yok itiraz etsem daha iyi beklemekle onların kibar mesajlarıyla şimdi hiç uğraşamam. İtirazı nasıl edebilirim müşteri hizmetlerini arasam olurmu

Top Bottom