Steam Key Almak Ne Kadar Mantıklı?

softwaredevelopers

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
887
Kredi kartımda 100TL limitim kalmış, onunda hepsini steam random key'e yatırayım diyorum. Ne dersiniz? Sizce değer mi?
Bunu alacağım. Gold falan gibi bir sıfat girilmemiş. Galiba her türlü oyunun çıkma olasılığı var.
Tanesi 1TL'den bi 1000 tane alırım. 5TL'lik oyunlar çıksa bile 5000TL eder :D
12 Ay da taksit yapacağım, miss.
Ayda 100Tl öderim.
OyunFor'a filan sordum, onların fiyatları hem biraz pahalı hem de birkaç siteye sordum o kadar stok yokmuş.

Kredi kartında 100 TL limit kaldıysa 1000 TL'lik harcamayı nasıl yapacaksınız?
Ayrıca bu saçma keyleri hiç önermiyorum. Güzel oyun çıkmazsa, yine kumardaki gibi kasa kazanır.

Benim PP yi çalmış linçleyin! :D

Kredi kartında 100 TL limit kaldıysa 1000 TL'lik harcamayı nasıl yapacaksınız?
Ayrıca bu saçma keyleri hiç önermiyorum. Güzel oyun çıkmazsa, yine kumardaki gibi kasa kazanır.
12 ay taksit

Ben bir ara 30 kuruş a almıştım :D 15TL oyun çıkmıştı. Enclave oyunun adı da. Ama mantıksız alma bence.

kardeşim onun yerine 1000 tl lik düzgün istedigin oyunları alabilirsin. :D 1000 tane key alacaksın kaç tanesi aynı oyun çıkacak :D :D :D :D

12 ay taksit yapman için kartında ne kadarlık alışveriş yapacaksan o kadar para olması lazım. Önce 1000 TL çekiyor sonra onu taksitlendiriyor.
Ciddimi ya tüh. Peki kartın ödeme zamanı gelmeden açmam mümkün mü limit?
(Başka bir şeyler alırım belki)

Ciddimi ya tüh. Peki kartın ödeme zamanı gelmeden açmam mümkün mü limit?
(Başka bir şeyler alırım belki)
Ödeme günü gelmeden de, ne kadar para yatırırsan o kadar limit açılır.
Gelirinize oranla limit artırımı bankalar yapabilmekte, bu da bir seçenek. Ancak kendinizi sıkıntıya sokacak harcama yapmamanızı öneririm.
Boşuna söylenmemiş bir atasözü "ayağını yorganına göre uzat".

Geri