Sevmiyorum o oyunu. Hem arkadaşım yok.rust 139 TL olmuş
new world alacaktım son bahar indiriminde 80 oldu zamgelmiş şuan indirimli 132Kaç dk dır bakıyorum güzel indirim pekte yok bi tek mafia 1 falan alıcam sanırım öneriniz varmı hikayeli sıkmayacak oyun
Ben şahsen almazdım. Yorumlara bak. Rastgele ban atıyorlar paranı da hesabını da vermiyorlar.new world alacaktım son bahar indiriminde 80 oldu zamgelmiş şuan indirimli 132
almıcam arkadaşta aldı pişman. bunlardan hangisini alsam. epicten de metro, watch dogs:legion alasım varBen şahsen almazdım. Yorumlara bak. Rastgele ban atıyorlar paranı da hesabını da vermiyorlar.
Watch dogs legion için Ubisoft un sıvadığı oyunlardan biri deniliyor. Oyun sadece 7+ silah sıkma oyunu gibiymiş.almıcam arkadaşta aldı pişman. bunlardan hangisini alsam. epicten de metro, watch dogs:legion alasım var
Tek kişilik oyunları epicten al bence. Baya uyguna geliyor. +80 TL üstü olanlardan. AC serisi , Far Cry Serisi , Epicten alınır.@Dontaçhi @pickpocket @Letrion @Mr. Edri oyunlar @Emrr oyunlar ile ilgili kim var başka bilmiyorum. Sıkıyorum ama şu indirimlerde bana dayanın![]()