RPG'lerden hoşlanıyorsan bakmanı öneririm.merhaba arkadaşlar oyun tavsiyesi verebilir misiniz fiyatı çok inenler olabilir veya oynanması gereken güzel oyunları yazarsanız sevinirim ne alınır sizce ?
bakarım reis başka tavsiyen var mıdırRPG'lerden hoşlanıyorsan bakmanı öneririm.
![]()
Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition on Steam
The critically acclaimed RPG that raised the bar, from the creators of Baldur's Gate 3. Gather your party. Master deep, tactical combat. Venture as a party of up to four - but know that only one of you will have the chance to become a God.store.steampowered.com
Elbette, her fiyattan öneri yapabilirim. Bütçen nedir?bakarım reis başka tavsiyen var mıdır
Başka birine yazdım :merhaba arkadaşlar korku olabilir hikayeli olabilir oyun tavsiyesi verebilir misiniz fiyatı çok inenler olabilir veya oynanması gereken güzel oyunları yazarsanız sevinirim ne alınır sizce ?
kardeş bazı konuları gördüm baya indirim var sağlam oyunlarda demişler aslında fiyatı güzel inmiş oyunları alabilirim ama parama değsin istiyorumElbette, her fiyattan öneri yapabilirim. Bütçen nedir?
türkçe dil desteği yok galiba nasıl anlayıp yönlendirecez hikakeyiBanner Saga üçlemesi. 3 oyun 30 TL
O da senin sorununtürkçe dil desteği yok galiba nasıl anlayıp yönlendirecez hikakeyi![]()
başka tavsiyen var mıdır reisO da senin sorunun![]()
bakayim kardeş onu duymuştum başka var mııı güzel indirime giren oyunSOMA Öneririm.
bakayim kardeş onu duymuştum başka var mııı güzel indirime giren oyun
güzel buu eettAna Konu - ❄️️Steam Kış İndirimleri MÜKEMMEL Oyun Önerileri(22 Aralık-5 Ocak)❄️️
UNCHARTED™: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu 499,00 TL 349,30 TL https://store.steampowered.com/app/1659420/UNCHARTED_Hrszlar_Miras_Koleksiyonu/ Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Edition 349,00 TL 279,20 TL...forum.donanimarsivi.com