- Konu Sahibi Konu Sahibi
heveslendirdin bak benidealdım reis ilk online ını aldım 220 saat gömdüm sonra hikaye modunu aldım çok iyi
heveslendirdin bak benidealdım reis ilk online ını aldım 220 saat gömdüm sonra hikaye modunu aldım çok iyi
Gta online gibi görev vsheveslendirdin bak benideonline da napılıyorr pek bilmiyorum kusura bakma yeni yeni
tamamdır reis bakayim onada başka ne alınır sence steam da bulunması oynanması gereken oyunlarGta online gibi görev vs
Online için alma. Hikaye modu çok iyitamamdır reis bakayim onada başka ne alınır sence steam da bulunması oynanması gereken oyunlar![]()
hikaye modunu alınca online yanıda geliyor zatenOnline için alma. Hikaye modu çok iyi
Online "için" alma... Alma amacın online olmasın yani, oyunu herkesin önerme nedeni online'ı değil hikaye modu.hikaye modunu alınca online yanıda geliyor zaten
tamam kardeş birde cyrsis serisi ve ryze son of roma almayı düşünüyorumm ?Online için alma. Hikaye modu çok iyi
tabii ki hikaye modu için alınmalı ben online ını ucuzken almıştım 40tl iken ondan dedim yaniOnline "için" alma... Alma amacın online olmasın yani, oyunu herkesin önerme nedeni online'ı değil hikaye modu.
şuan da 98 lira iyi mi fiyattabii ki hikaye modu için alınmalı ben online ını ucuzken almıştım 40tl iken ondan dedim yani
mükemmel fiyatşuan da 98 lira iyi mi fiyat![]()
onuda ekliyim o zaman cyris ve batman serisi alınır mı sence usta birde ryzeb son of roma vardı sanki iyi mimükemmel fiyat
İndie korku seviyorsanız önerebilirim.merhaba arkadaşlar korku olabilir hikayeli olabilir oyun tavsiyesi verebilir misiniz fiyatı çok inenler olabilir veya oynanması gereken güzel oyunları yazarsanız sevinirim ne alınır sizce ?
Chernobylite önerebilirim.kardeş bazı konuları gördüm baya indirim var sağlam oyunlarda demişler aslında fiyatı güzel inmiş oyunları alabilirim ama parama değsin istiyorum