Neler Yeni

Steam Kış İndirimleri Oyun Tavsiyesi ?

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,712
İsim
Fatih
Crysis önermem. O paket yerine Metro Saga Bundle alabilirsiniz.

Liaraa

80+
En İyi Cevap
1
onada bakayim sagolasın reis fiyatı baya inen güzel oyunlar var mı bildiğin bbaşkaa
Titanfall 2. Hikayesiyle öne çıkan harika bir FPS oyunudur. MP modları da mevcut fakat beni pek sarmamıştı.

KC Deliverance. Ortaçağ simülasyonu diyebiliriz. Dövüş sistemi biraz zordur fakat alışırsan bayağı sararsın bu oyuna.

Ace Combat 7. Alıp bir türlü oynama fırsatı bulamadığım bir oyun. Dolayısıyla ne olduğu hakkında bir fikrim olmadığı için yorum yapamıyorum, ilgini çekiyorsa bakabilirsin.

We Happy Few. Bunu da alıp oynama fırsatı bulamadım. Fakat yorumlarda gördüğüm kadarıyla hikayesi ve evreni çokça sevilmiş, %90 indirimle 20 liraya denenebilir.

*CaptainVictory*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Zafer Baki Yıldız
o

onuda ekliyim o zaman cyris ve batman serisi alınır mı sence usta birde ryzeb son of roma vardı sanki iyi mi
batman serisini oynamadım bilmiyorum o yüzden bir şey diyemem ama craysis e gerek yok bence çünkü ea play ve gampass de var..

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
batman serisini oynamadım bilmiyorum o yüzden bir şey diyemem ama craysis e gerek yok bence çünkü ea play ve gampass de var..
kardeş hergün farklı oyunlarda mı inidirm gelecek yoksa 5 ocağa kadar indirimler sabit mi

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,712
İsim
Fatih
zamanımız var o zaman iyice araştırıp güzel oyunlara bakmak lazım
Aynen öyle. Sepetimi oluşturdum bütün önerileri değerlendirip öyle son haline getirip alacağım.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,712
İsim
Fatih
Tam hazırlayınca atarım hocam tabii ki, zaten bir iki kanaldan video bekliyorum atsınlar hazır olacak.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Mert
Başka birine yazdım :

Bf1 almayanın evine Johnny abimi yolluyom. Half Life 2 ve black mesa oynamayanı zaten dövüyorlar. Yumrukçu abim için bi batman
Btf1 de bu arada online hiç kalmadı 2 oda anca doluyor.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Che_
Top Bottom