Letrion
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
beenmenize sevindimgüzel buu eett
beenmenize sevindimgüzel buu eett
Sen istersinde yapmammı be reis gözüme çarpan oldukça ekliyorumbaşkada gönder gelsin reiss
![]()
tamamdır kardeşim çok sagolll kendi beğendiğin çok düşen indirime girenleri gönder gelsinSen istersinde yapmammı be reis gözüme çarpan oldukça ekliyorum
God of wartamamdır kardeşim çok sagolll kendi beğendiğin çok düşen indirime girenleri gönder gelsin![]()
Eee... bunlar gözüme çarpan güzel indirime girmiş oyunlar. Ve hepsi güzel oyunlarGod of war
Ori and the will of the wisp
Crysis remastered trilogy
Hades
AC odyssey
AC valhalla
AC origins
COD black ops 3
Cyberpunk 2077
Dead cells
Mafia definitive edition
Fifa 23
Days gone
Forza horizon 4
Sea of thives
Battlefield 5
Battlefield 1
Batman arkham origins
İt takes two
Farcry 5
A way out
Stardew valley
Rise of the tomb raider
Hollow knight
çok sağol kardeş güüzel gibi liste evet bakayim hepsine birde şeyi sorucam son zamanlarda korku türü bir oyun var seni kovalıyor kovalayanın resmini değiştirebiliyorsun sanırım izlediklerimde kovalayan farklı mapleri var sanırım bazzen şehirde kaçıyorsun bazende oda dolu yerlerdenGod of war
Ori and the will of the wisp
Crysis remastered trilogy
Hades
AC odyssey
AC valhalla
AC origins
COD black ops 3
Cyberpunk 2077
Dead cells
Mafia definitive edition
Fifa 23
Days gone
Forza horizon 4
Sea of thives
Battlefield 5
Battlefield 1
Batman arkham origins
İt takes two
Farcry 5
A way out
Stardew valley
Rise of the tomb raider
Hollow knight
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eee... bunlar gözüme çarpan güzel indirime girmiş oyunlar. Ve hepsi güzel oyunlar
Valla korku konusuna çok hakim değilim ama dead by daylight olabilir bahsettiğiniz oyunçok sağol kardeş güüzel gibi liste evet bakayim hepsine birde şeyi sorucam son zamanlarda korku türü bir oyun var seni kovalıyor kovalayanın resmini değiştirebiliyorsun sanırım izlediklerimde kovalayan farklı mapleri var sanırım bazzen şehirde kaçıyorsun bazende oda dolu yerlerden
o kaliteli reis benim dediğim baya basit bişeydi room lu bişeydi sanki ama bilmiyorum birde şu batman oyunun kaç serisi var koleksiyon alsam daha mı hesaplı olurValla korku konusuna çok hakim değilim ama dead by daylight olabilir bahsettiğiniz oyun
98 fiyatı iyi mi knka sence bende baktım amaRed Dead Redemtion 2 kesinlikle alınması gereken oyun..
çok iyi fiyat almanı şiddetle tavsiye ederim..98 fiyatı iyi mi knka sence bende baktım ama
ben araştırmadım sen aldın mı nasıl oyun kardeş güzel mi herkes sevdi sanırımçok iyi fiyat almanı şiddetle tavsiye ederim..
aldım reis ilk online ını aldım 220 saat gömdüm sonra hikaye modunu aldım çok iyiben araştırmadım sen aldın mı nasıl oyun kardeş güzel mi herkes sevdi sanırım