Steam Kış İndirimleri

Reaksiyon skoru
73
Steam kış indirimleri başladı ve alacağım oyunların listesini hazırladım.The Forest,Valheim ve Black Mesa almayı planlıyorum.Seçimler iyi mi?Şunu çıkarıp yerine şu şu oyunları al öneririm dediğiniz oyunlar varsa yazabilirsiniz

the forest okadarda saran bir oyun deil eğer min 4 kişi deil iseniz ve çokda uzun deil tavsiyem onun yerine başka bişe seçebilirsin
o kişiden kişiye göre değişir biz arkadaşımla 2 kişi bitirdik baya eğlendik oynarken

the forest okadarda saran bir oyun deil eğer min 4 kişi deil iseniz ve çokda uzun deil tavsiyem onun yerine başka bişe seçebilirsin
3 kişiyiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 kişi olduğumuz için sarar diye düsünüyorum.Sence eğer onu almayacak olsam ne almalıyım

12 liraya alınabilecek en iyi oyunlardan biri.
o kişiden kişiye göre değişir biz arkadaşımla 2 kişi bitirdik baya eğlendik oynarken
oyun kısa eğlenirsin de 1 kere bitirirsin 2. sefere sıkılırsın oyun zaten zevkli eskiden her int cafeye gittiğimizde çoğu zaman giriyoduk arkadaşlarla asıl demek istediğim şey eğerki bütçe çok yoksa onun yerine başka bişe alması dipnot: 12 deil 24 tl sanıyodum 12 tl ye eğerki fazla paran var alınır hatta arkadaşlarınla alır 1.5 saat fln oynarsın çok fazla aşırı sarmazsa iade edersin dying light alıp denemiştim 1 saat sarmıştı sonra sarmamıştı. Dyingh Light demişken onunda deneyebilirsiniz

Geri