Steam Kısıtlı Hesap - CS:GO Prime Alırsam Kısıtlama Kalkarmı?

Reaksiyon skoru
13
Merhabalar. Steam Hesabımda daha 5 dolar harcanmadığı için kısıtlı hesapda. CS:GO Prime 123.00 TL gibi bir şey bunu alırsam Hesabımın kısıtlaması kalkarmı? Çünkü oyun almıyorum sadece eklenti gibi bir şey alıyorum. Bilgisi olan varmı?

mantıken kalkması lazım kanka

Ben level atlamada oyun alıyordum sonra iade ediyordum hem level atlıyordum hemde para cüzdanda kalıyordu 3 4 level oldum öyle. Sen de deneyebilirsin.

mantıken kalkması lazım kanka
Steamin Destek bölümünde okuduğumda 5 dolar edecek oyun-oyunlar alınması gerektiği yazıyor. Fakat eklentiler için bir şey göremedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben level atlamada oyun alıyordum sonra iade ediyordum hem level atlıyordum hemde para cüzdanda kalıyordu 3 4 level oldum öyle. Sen de deneyebilirsin.
Denemek lazım olursa hoş olur.

Steamin Destek bölümünde okuduğumda 5 dolar edecek oyun-oyunlar alınması gerektiği yazıyor. Fakat eklentiler için bir şey göremedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Denemek lazım olursa hoş olur.
benim bildiğim steam cüzdanına ne kadar koyarsan 5 dolar için o sayılıyor. hesabına 123 tl ekle steam cüzdanına sonra bak bakalım kalkmış mı?

Merhabalar. Steam Hesabımda daha 5 dolar harcanmadığı için kısıtlı hesapda. CS:GO Prime 123.00 TL gibi bir şey bunu alırsam Hesabımın kısıtlaması kalkarmı? Çünkü oyun almıyorum sadece eklenti gibi bir şey alıyorum. Bilgisi olan varmı?
Evet. Kalkar. Geçen hafta bir hesabımda bu işlemi gerçekleştirdim. Ancak bunu hediye olarak değil. Cüzdan kodu ekleyerek almalısın.

peki beyler kısıtlı hesaptan main hesabıma oyun hediye etsem, hediye ettiğim oyun sayesinde kısıtlama kalkıyor mu yan hesabın?

peki beyler kısıtlı hesaptan main hesabıma oyun hediye etsem, hediye ettiğim oyun sayesinde kısıtlama kalkıyor mu yan hesabın?
hayır
satın alım yapılması gerekiyor o hsaptan

Tamam da hediye edeceğim oyunu o hesaptan satın alım yapmış oluyorum zaten :D
haa yanlış anlamışım okey kısıtlıdan alıp main hesaba hediye edersen olur cüzdanına yüklemiş olmanı istiyor parayı sadece nere harcadıgın umrunda değil steamin

Denedim, oyun alıp iade edince kısıtlama kalkmıyor. Peki CS:GO'da oyun içinden 2-3 tane kasa anahtarı alıp kasa açsam kısıtlama kalkar mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,192
Üyeler
192,638
Son üye
krtumit
Geri