O programı hiç kullanmadım valla. Bunu kullanıp memnun kalınca üyelere de anlatayım dedimAynı rehberi bütün basarimlari almak icin kullanilan programda yapman güzel olabilir 1 sene once yapmistim sanırsam
Rica ederim. Google’a oyunun adı + appid yazarsan kolayca her oyunu bulursun.reis ben rocket league nin kodlarını falan nerden bulabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben hallettim 1 kart düştü bile sağol
tamamdır reis eywRica ederim. Google’a oyunun adı + appid yazarsan kolayca her oyunu bulursun.
Peki 1 kartı bir kere düşürüp sattığımızda aynı kartı hep tekrardan düşürebiliyor muyuz?Düşürürsün diye tahmin ediyorum.
Hayır. Rastgele düşüyor. Belirli bir hakkın var. Oyununa göre değişiyor o hak.Peki 1 kartı bir kere düşürüp sattığımızda aynı kartı hep tekrardan düşürebiliyor muyuz?
Yani o hakkım bittikten sonra bir daha düşüremeyeceğim anlamına mı geliyor bu?Hayır. Rastgele düşüyor. Belirli bir hakkın var. Oyununa göre değişiyor o hak.
O oyun için evet. Karta tıklayıp “roze gidişatını görüntüle” sayfasına gidersen orada görürsün kaç hakkın kaldığını.Yani o hakkım bittikten sonra bir daha düşüremeyeceğim anlamına mı geliyor bu?