Kerem Işık
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Merhabalar steam levelimi artırmak istiyorum, oyun falan alıyorum ama gram XP oynamıyor bunun taktiği nedir?
Aldığın oyunlarından gelen puanlar ile puan dükkanından rozet alabilirsin. Bu sayede xp gelir.Merhabalar steam levelimi artırmak istiyorum, oyun falan alıyorum ama gram XP oynamıyor bunun taktiği nedir?
Rozet işlemen lazım.Merhabalar steam levelimi artırmak istiyorum, oyun falan alıyorum ama gram XP oynamıyor bunun taktiği nedir?
o nası oluyoSevinç bot kullan 1 Tane csgo keyi veriyorsun 1000 kart mı ne atıyorlar sana 20 LVL civarı atlıyorsun.
Bir tane bot var işte. Sen ona Csgo kasa anahtarı atıyorsun. Oda sana 1000-1500 tane fln kart atıyor. Kartları işliyorsun level kasıyorsun.o nası oluyo
o botu nerden bulabilirim steam cahiliyim deBir tane bot var işte. Sen ona Csgo kasa anahtarı atıyorsun. Oda sana 1000-1500 tane fln kart atıyor. Kartları işliyorsun level kasıyorsun.
Gösterişmerakımdan soruyorum level atlayınca ne oluyor ne değişiyor?
o botu nerden bulabilirim steam cahiliyim de
Gösteriş
Gösterişle alakası yok. Arkadaş eklemek, vitrin eklemek gibi ek şeyleride var.merakımdan soruyorum level atlayınca ne oluyor ne değişiyor?
Vitrin ne için eklenirkivitrin eklemek gibi