Steam Level Nasıl Arttırabilirim?

Reaksiyon skoru
9
Merhaba arkadaşlar,

Steam seviye kasmak için uzun süredir adı geçen SteamLevels.com sitesini araştırıyorum. Siteyi kullanarak Steam seviye artırmak mümkün, hatta botlarla otomatik kart takası da sunuyorlar. Trustpilot gibi platformlarda oldukça yüksek puan almış (4.7/5), genel yorumlar pozitif görünüyor.

Ancak bazı yabancı forumlarda birkaç olumsuz deneyim de gördüm. Örneğin, ödeme sonrası banka hesabından fazladan çekim olduğunu iddia eden kullanıcılar var. Ayrıca bu tip harici siteler, bazılarına göre Steam’in Kullanım Koşullarına aykırı olabiliyor. Bu nedenle hesap güvenliği konusunda şüphelerim var.

💬 Kullanan var mı? Gerçekten güvenli mi?
🧾 Kartlar sorunsuz geliyor mu?
🚫 Ban riski ya da Steam'den uyarı alan oldu mu?

Eğer deneyiminiz varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim. Hem ben hem de bu siteyi düşünen başka kullanıcılar için faydalı olur.

Teşekkürler şimdiden 🙏

Her şekilde kendin pazardan kart alınca daha ucuza geliyor. Ayrıca Puan dükkanında da rozet satılıyor. itemsatış hesap.com gibi sitelerden puan al 60tlye falan 4000xp alırsın. O sitelerde de level satılıyor bu arada belki daha ucuzdur dediğin siteden. Ama dediğim gibi karsız satmazlar.

Geri