Megan
80+ Silver
Cyberpunku geforce now ile bitirdim. Diğerlerini boosteroid ile oynadımGeForce Now ile mi?
Cyberpunku geforce now ile bitirdim. Diğerlerini boosteroid ile oynadımGeForce Now ile mi?
Benim PC de 06-00 açık ama benim şöyle bir sorunum var: Dışarı çıkmak için hiçbir sebebim yok. Aksine ders için evde kalmam lazım.Bende bi tık gecikme oluyordu. Mobil veriden dolayı galiba. Daha çok bunu Evde değilken CS açıp item düşürmek için afk bırakım kapatıyorum. Telefonda kapatmama rağmen PC'de açık kalıyor oyunu kapat demediğim için. Çok işime yarıyor.
Fikrim var. YouTube ne kadar yiyorsa bu da o kadar yiyor. Ben 1 saat kullandım. 1 GB yedi. Her zaman kullanılacak bir özellik değil. Misal hastanede tahlil bekliyorsun. Canın çok sıkılmıştır. Açarsın yarım saat RDR 2, Witcher 3 oynarsın.Saatte ortalama kaç MB kullanıyor fikriniz var mı?
Mobil veriyi çok fazla kullanır mı?Steam Link ile otobüste hastanede Steam hesabınızdaki oyunları oynayabilirsiniz.
Olay şu: hastanede 1 saat sıra bekleyeceksiniz diyelim. Kardeşinizi arıyorsunuz. "Aç lan bilgisayarı" diyorsunuz. Bilgisayarı açtırdınız. Sonra Steam'i açtırıyorsunuz. Sonra kardeşinize hiçbir şey yapmaması gerektiğini belirtiyorsunuz.
Sonra telefondan PC'ye bağlanıyorsunuz. Remote Play destekli oyunları oynuyorsunuz. Hem de kontrolcü olmadan. Telefondan. Düşünsenize sıra beklerken RDR 2, The Witcher, Dying Light oynuyorsunuz.
Desteklenen oyunların bazıları:
Daha fazlası için tıklayın!
- RDR 2
- Doom
- Dying Light
- Stardew Valley
- Don't Starve Together
- Team Fortress 2
- Carrion
- Control
- Hades
- Ori
- Hollow Knight
- R6S
- Black Mesa
- Phasmobia
- Dead by Daylight
- Skyrim
- Rust
- The Witcher
- Disco Elysium
- God of War
Gerekenler:
Not: Cihazların aynı ağda olma zorunluluğu yok. 5 mbps upload olsun yeterli.
- Steam Link Mobil Uygulaması
- Steam'in açık olacağı bir bilgisayar
- İnternet bağlantısı
Nasıl?
Benim oyun deneyimim:
- Steam Link'e gir.
- Bilgisayarını kodla bağla.
- Varsa gamepadini bağla. Yoksa sorun değil telefonunun dokunmatik ekranı da kontrolcü görevi görecektir.
- Daha sonra sadece "Oyna"ya bas.
- Eğlencenin tadını çıkar!
Stardew Valley oynadım. Lag girmiyor hiçbir şekilde. Bastığım gibi etkiliyor.
YouTube ne kadar yerse bu da o kadar yiyor.Mobil veriyi çok fazla kullanır mı?
GeForce Now'a aylık 80 TL vermemek gibi bir manası var. PC evde olsa da olur.Oyun PC üzerinden gözüküyorsa telefondan oynamanın ne manası var?Ve pcyi hastaneye mi götürcez?
İyi de PC evdeyse ve ekran da pcdeyse? Görmediğimiz oyunu mu oynayacağız?GeForce Now'a aylık 80 TL vermemek gibi bir manası var. PC evde olsa da olur.
O zaman şöyle resmi bir açıklama da bulunayım.İyi de PC evdeyse ve ekran da pcdeyse? Görmediğimiz oyunu mu oynayacağız?
Haaa şimdi oldu iştee.Tamamdır teşekkürler.O zaman şöyle resmi bir açıklama da bulunayım.
Steam Link bilgisayar ekranını telefona yansıtıp kontrolcü yani dokunmatik gamepad sürücülerini telefona yükleyen bir aplikasyondur.
Yani Temviewer gibi düşün. Ama kontrolcü olarak imleç değil de gamepad ayarları kullanılıyor.Haaa şimdi oldu iştee.Tamamdır teşekkürler.