Neler Yeni

Rehber Steam Link ile Hastanede, Otobüste PC Oyunlarını Oynayın

ReDanger

80+ Bronze
Steam Link ile otobüste hastanede Steam hesabınızdaki oyunları oynayabilirsiniz.
Olay şu: hastanede 1 saat sıra bekleyeceksiniz diyelim. Kardeşinizi arıyorsunuz. "Aç lan bilgisayarı" diyorsunuz. Bilgisayarı açtırdınız. Sonra Steam'i açtırıyorsunuz. Sonra kardeşinize hiçbir şey yapmaması gerektiğini belirtiyorsunuz.
Sonra telefondan PC'ye bağlanıyorsunuz. Remote Play destekli oyunları oynuyorsunuz. Hem de kontrolcü olmadan. Telefondan. Düşünsenize sıra beklerken RDR 2, The Witcher, Dying Light oynuyorsunuz.

Desteklenen oyunların bazıları:
  • RDR 2
  • Doom
  • Dying Light
  • Stardew Valley
  • Don't Starve Together
  • Team Fortress 2
  • Carrion
  • Control
  • Hades
  • Ori
  • Hollow Knight
  • R6S
  • Black Mesa
  • Phasmobia
  • Dead by Daylight
  • Skyrim
  • Rust
  • The Witcher
  • Disco Elysium
  • God of War
Daha fazlası için tıklayın!

Gerekenler:
  • Steam Link Mobil Uygulaması
  • Steam'in açık olacağı bir bilgisayar
  • İnternet bağlantısı
Not: Cihazların aynı ağda olma zorunluluğu yok. 5 mbps upload olsun yeterli.

Nasıl?

• Steam Link'e gir.
  • Bilgisayarını kodla bağla.
  • Varsa gamepadini bağla. Yoksa sorun değil telefonunun dokunmatik ekranı da kontrolcü görevi görecektir.
  • Daha sonra sadece "Oyna"ya bas.
  • Eğlencenin tadını çıkar!
Benim oyun deneyimim:
Stardew Valley oynadım. Lag girmiyor hiçbir şekilde. Bastığım gibi etkiliyor.
Bilgisayarı
Steam Link ile otobüste hastanede Steam hesabınızdaki oyunları oynayabilirsiniz.
Olay şu: hastanede 1 saat sıra bekleyeceksiniz diyelim. Kardeşinizi arıyorsunuz. "Aç lan bilgisayarı" diyorsunuz. Bilgisayarı açtırdınız. Sonra Steam'i açtırıyorsunuz. Sonra kardeşinize hiçbir şey yapmaması gerektiğini belirtiyorsunuz.
Sonra telefondan PC'ye bağlanıyorsunuz. Remote Play destekli oyunları oynuyorsunuz. Hem de kontrolcü olmadan. Telefondan. Düşünsenize sıra beklerken RDR 2, The Witcher, Dying Light oynuyorsunuz.

Desteklenen oyunların bazıları:
  • RDR 2
  • Doom
  • Dying Light
  • Stardew Valley
  • Don't Starve Together
  • Team Fortress 2
  • Carrion
  • Control
  • Hades
  • Ori
  • Hollow Knight
  • R6S
  • Black Mesa
  • Phasmobia
  • Dead by Daylight
  • Skyrim
  • Rust
  • The Witcher
  • Disco Elysium
  • God of War
Daha fazlası için tıklayın!

Gerekenler:
  • Steam Link Mobil Uygulaması
  • Steam'in açık olacağı bir bilgisayar
  • İnternet bağlantısı
Not: Cihazların aynı ağda olma zorunluluğu yok. 5 mbps upload olsun yeterli.

Nasıl?

• Steam Link'e gir.
  • Bilgisayarını kodla bağla.
  • Varsa gamepadini bağla. Yoksa sorun değil telefonunun dokunmatik ekranı da kontrolcü görevi görecektir.
  • Daha sonra sadece "Oyna"ya bas.
  • Eğlencenin tadını çıkar!
Benim oyun deneyimim:
Stardew Valley oynadım. Lag girmiyor hiçbir şekilde. Bastığım gibi etkiliyor.
Hocam bilgisayarın gücü kullanılıyor değilmi? Bilgisayarın kaldırmadığı oyunları oynayabilirmiyiz?

Erlik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Boris Manco
Bilgisayarı

Hocam bilgisayarın gücü kullanılıyor değilmi? Bilgisayarın kaldırmadığı oyunları oynayabilirmiyiz?
Bilgisayarın neyi ne kadar açıyorsa bu da onu stream ediyor. GeforceNow serverının senin bilgisayarın olduğunu düşün o mevzu. Bilgisayarın bağlı olduğu internet ve elindeki cihazın bağlı olduğu internette tabii belirleyici bir faktör (upload&dowload). Steam üzerinden kullandım ama arkadaşın başka başlığında ki yönergelerle biraz önce EPİC ve Ubisoft launcher oyunlarını da stream edebildim güzel haber.

Ek bilgi olarak : Oyunu oynamak istediğiniz cihaza bağlanabilecek cihazlarla (telefon için bi ara pubg pedler vardı hatırlarsınız) sadece ekranı görüntü aracı olarak kullanabilir veya tuş yapılandırmasıyla onaylı olmayan oyunları da bir nebze oynayabilirsiniz. Sistemi inceleyince temel olarak stream aracı (team viewer veya any desk gibi) olduğunu görebilirsiniz. Bu özelliğe ek atamalarla tuş klavye ve mouse özelliğiyle oyunu oynatmış oluyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Biriniz PC den biriniz telefondan da oynayabilirsiniz.

kırmızışarapp

80+ Silver
Türkiye'de hala gbli paketler satıldığı sürece çoğu kişinin yapamayacağı bir şey bu :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,338
Üyeler
159,145
Son üye
wx03452
Top Bottom