Neler Yeni

Steam mağaza ülkesi değişti

VinZaeL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bedirhan Akdeniz
Dostlar uzun zamandir bu sorunu cozemiyorum. Steam magazam bir anda euro oldu. TL'ye ceviremiyorum destege yazdim hiçbir sekilde yardimci olmuyor Türkiye kartiyla almaya calisiyorim hata veriyorum oyun kodu aliyorum oyunu kabul ediyor lakin degismiyor bu sorunu cozebilen varsa yardimci olursa gercekten cok teşekkür ederim.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
Dostlar uzun zamandir bu sorunu cozemiyorum. Steam magazam bir anda euro oldu. TL'ye ceviremiyorum destege yazdim hiçbir sekilde yardimci olmuyor Türkiye kartiyla almaya calisiyorim hata veriyorum oyun kodu aliyorum oyunu kabul ediyor lakin degismiyor bu sorunu cozebilen varsa yardimci olursa gercekten cok teşekkür ederim.
inşallah anladıgım şey degildir

VinZaeL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bedirhan Akdeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benim kafa baya bi gitmis cok yanlis yazmisim. Benim olayim magazayi nasil turkiyeye cevirmek dolara nasil cevirebilirim. Lakin sizinde ne anladiginizi merak ediyorum.

volkans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
volkan
Türkiyeden çekildiler ama sen bilirsin xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam olarak o :D

VinZaeL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bedirhan Akdeniz
Türkiyeden çekildiler ama sen bilirsin xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam olarak o :D
Trden cekildilir onu biliyorum ya o yanlis anlasilmayi duzelttim. Lakin o anladiginiz sey ne bide bana soyleseniz. 😂

volkans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
volkan
Trden cekildilir onu biliyorum ya o yanlis anlasilmayi duzelttim. Lakin o anladiginiz sey ne bide bana soyleseniz. 😂
O YANLIŞ yazman işte türkiyeden çekildiğini bilmiyorsun sandım oda öyle sanmıştır herhalde :D

VinZaeL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Bedirhan Akdeniz
O YANLIŞ yazman işte türkiyeden çekildiğini bilmiyorsun sandım oda öyle sanmıştır herhalde :D
Yok kral biliyorumda iste dalginligima geldi. Bu olay trden cekilmesinden oncede vardi.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Tuna
bende arkadasın anladıgı gibi anladım kusura bakmayın

Top Bottom