Steam mobile guard hesap

Ozii012

80+
Reaksiyon skoru
2
Steam mobile telefonumda giriş yapılmıştı daha sonrasında telefonu sifirladim ve hesabıma girmeye çalıştığım zaman Steam mobilden bildirim kodu geliyor ama sıfırladığım için kod gelmiyor hesabıma giriş yapamıyorum mail attım olmadı ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin

Bende aynı sorunu yaşamıştım. Hesaba erişimim yok adımlarını takip edince benden hesap ve kart bilgilerimi istediler, kendimi açıkladım ertesi gün guard kalktı hesabıma erişebildim.

Bende aynı sorunu yaşamıştım. Hesaba erişimim yok adımlarını takip edince benden hesap ve kart bilgilerimi istediler, kendimi açıkladım ertesi gün guard kalktı hesabıma erişebildim.
Bende mail attım aynı şekilde çözüyorlar mı kesin

Bende mail attım aynı şekilde çözüyorlar mı kesin

Çözerler hocam satın alım yaptığınız kartın bilgilerini vermeniz lazım. Birde mailde değil de mobilden mail girip kod isteyince olan kısımda “artık hesaba/maile/kodla hangisiyle artık ona erişimim yok” diyin adımları takip edin

Steam mobile telefonumda giriş yapılmıştı daha sonrasında telefonu sifirladim ve hesabıma girmeye çalıştığım zaman Steam mobilden bildirim kodu geliyor ama sıfırladığım için kod gelmiyor hesabıma giriş yapamıyorum mail attım olmadı ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin
steam olduğu mail erişimin varsa guard tamamen kaldır hesabı kurtar tekrar kur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,848
Üyeler
191,179
Son üye
Ömergdl
Geri