Neler Yeni

Steam Next Fest (Event)

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Başarımları olsa başarım kasma botuyla indirmeye bile gerek kalmadan açıp kapatacaktım da başarımları yok herhalde 3GB'yi indiriyorum açıp geri kapatacağım sonra.

Aç kapat yeter.
1Gbps internet var seri seri kasarım ya

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Sezer Aktaşlı
Merhaba arkadaşlar Steam'in bu etkinliğinde etkinlik sayfasında bulunan oyun demolarını indirip etkinliği tamamlayabilirsiniz.
Oyunun demosunu indirdikten sonra XP kazanmak için sadece giriş-çıkış yapmanız yeterli.
(Oyun başına 10XP veriyor ve en fazla 100XP kazanabiliyorsunuz. Daha fazla demo indirerek rozet levelinizi artırabiliyorsunuz fakat XP kazancı sağlayamıyorsunuz)
ETKİNLİK 20 HAZİRAN SAAT 20:00'de SONA ERECEKTİR
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Eski steam etkinliği , heyecanları ve indirimleri kalmadı yahu. Yaz indirimi gelse de coşsak. Bir kere Steam yanlışıkla mı bilmiyorum ama 60 TL kupon vermişti :D

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Eski steam etkinliği , heyecanları ve indirimleri kalmadı yahu. Yaz indirimi gelse de coşsak. Bir kere Steam yanlışıkla mı bilmiyorum ama 60 TL kupon vermişti :D
Ülke gündeminden steam'de indirime giren oyunları düşünebilecek mental mi kaldı artık. :uzgunpeepo:

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Hocam 31 demoya girip cikican ve 100 xp mi alicaksin kesinlikle değmez 3 TL ver direkt 100 xp al ne gerek var. Ne biliyim ben şahsen asla uğraşmazdim
10 demoya girsen yetiyor ama olay 100XP değil rozeti tamamlamak. 1 demo 10XP veriyor.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Hocam 31 demoya girip cikican ve 100 xp mi alicaksin kesinlikle değmez 3 TL ver direkt 100 xp al ne gerek var. Ne biliyim ben şahsen asla uğraşmazdim
3tlyle nasıl oluyor kart alarak mı?

Top Bottom