umuttt
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,542
yok onlarla pek uğraşma sadece yer değiştirmiş olursunDownloading klasöründeki oyun dosyalarını kesip oyunun dosyasına atsam olurmu
yok onlarla pek uğraşma sadece yer değiştirmiş olursunDownloading klasöründeki oyun dosyalarını kesip oyunun dosyasına atsam olurmu
Şuan hepsi downloading klasöründe çünküDownloading klasöründeki oyun dosyalarını kesip oyunun dosyasına atsam olurmu
Tamamdır dediğinizi deneyeceğim şimdiyok onlarla pek uğraşma sadece yer değiştirmiş olursun
Doğrulanıyor olarak görünüyor şu anyok onlarla pek uğraşma sadece yer değiştirmiş olursun
tamamdır sorun çözüldü bir kaç dakika sonra tamamlanır indirmeDoğrulanıyor olarak görünüyor şu an
Dosyayı sildim ama şu an doğrulanıyor dediği halde içinde hala dosya yokyok onlarla pek uğraşma sadece yer değiştirmiş olursun
doğrulama tekrardan başladı o yüzdenDosyayı sildim ama şu an doğrulanıyor dediği halde içinde hala dosya yok
Tamamdır bekliyorumdoğrulama tekrardan başladı o yüzden
Olmadı hocamdoğrulama tekrardan başladı o yüzden
Ayarlardan indirme onbellegini temizlemeyi dene bi de hocamTamamdır bekliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Olmadı hocam
Uygulamayı kaldırdım bu gün tekrar yükleyecrğim geçende d diskini secmistim şimdi c diskini seçsem daha garanti olurmu yani fark eder mi? tekrar silmek istemiyorum çünküAyarlardan indirme onbellegini temizlemeyi dene bi de hocam
C secmen daha iyidirUygulamayı kaldırdım bu gün tekrar yükleyecrğim geçende d diskini secmistim şimdi c diskini seçsem daha garanti olurmu yani fark eder mi? tekrar silmek istemiyorum çünkü