Birazdan hata verir hocamAlıntıyı görüntüle
40GB yerim boşta indirirken 17GB'ye düşmüş bu sonradan mı hata vericek yoksa normal mi şuan yüklemesi?
disk nasıl gözüküyorAlıntıyı görüntüle
40GB yerim boşta indirirken 17GB'ye düşmüş bu sonradan mı hata vericek yoksa normal mi şuan yüklemesi?
disk nasıl gözüküyor Alıntıyı görüntüle bunun gibi
sorunu anlayamadım hocam hiç karşılaşmadım böyle bir durumla oyun inerken diskte yer açmayı deneyebilirsin (tamamen sallama bi tavsiye muhtemelen işe yaramaz)
İndirimlerde yakala bir tane eminim gelir. Geçen sene baya iyi fırsatlar yakaladım.Gülme gülme napalım ssd alcak para yok
Bu indirimde bütceyi zorlayıp monitörü alıcam o yüzden hiç para yokİndirimlerde yakala bir tane eminim gelir. Geçen sene baya iyi fırsatlar yakaladım.
Banada öyle geldi ya sonra hata verip sövmemek için iptal edem şu indirmeyi zaten yavaş iniyor.Hata verir gibi
sen o oyunu yüklemeye başladığında zaten diskte yer ayırıyor diye biliyorumAlıntıyı görüntüle
30GB falan yer ayırdı bence hata veriricekti ben iptal ettim oyunu direk.sen o oyunu yüklemeye başladığında zaten diskte yer ayırıyor diye biliyorum
kral ssd yi çok doldurma, yavaşlar fazlasıyla
Öyle oluyor zaten ama napalım ekran kartı aldık oyun deneyemiyoruzkral ssd yi çok doldurma, yavaşlar fazlasıyla
Niye ne var başlıkta normal classic başlıkŞu başlığı düzeltebilirmiyiz ya