Neler Yeni

Steam oyun hediye sınırı nedir?

Öyle bir şey duydum eğer aşıyorsak kısıtlama geliyormuş ancak böyle bir sınır var mı yok mu onu bile bilmiyorum.

Varsa sorum şu: 200tl harcamış olayım hesapta.
100tl oyun hediye ettim. Sonra 105 TL'ye bir oyun daha hediye edebilir miyim? Yoksa 200ü geçtiğim için edemez miyim? Sınır 200tl nin 1.8 katı mı yoksa 200tl nin kendisi mi?

Yarın 317TL değerinde 3 oyun hediye edeceğim. Bir sorun olur mu? Ancak bu kadar para harcamadım yani 188 + 175 TL harcamışım bu hesapta ama 175 TL'ye oyun hediye ettim 188 kaldı (eğer azalıyorsa). 1.8 katı kadar mı hediye edebiliyorum? Yoksa tam tersi hediye ettiğim miktarın en az 1.8 katı para mı harcamış olmam gerekiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
yargı
ben hesabıma sadece 100 lira yatırıp csgo almıstım zamanında ve çıkan kasaları satıp parasıyla indirimlerde ana hesaba oyun alıyordum baya bi oyun aldıktan sonra hediye atamaz hale geldim 300 lirayla ban yiyeceğini sanmam

• Konu Sahibi Konu Sahibi
ben hesabıma sadece 100 lira yatırıp csgo almıstım zamanında ve çıkan kasaları satıp parasıyla indirimlerde ana hesaba oyun alıyordum baya bi oyun aldıktan sonra hediye atamaz hale geldim 300 lirayla ban yiyeceğini sanmam
Kaç tl ye oyun yolladın o ban açılabiliyor sadece oyun alman gerek ama emin değilim

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Cenk
Sınır tam belli değil sanırım. Arkadaş ekleyip ardından hemen hediye yollamak ve bunu bir kaç defa yapmak hesabı direk sınıra getiriyor bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
yargı
Kaç TL ye oyun yolladın o ban açılabiliyor sadece oyun alman gerek ama emin değilim
Assetto Corsa
Crysis Remastered
Kingdom Come: Deliverance Royal Edition
Thief Simulator
Dying Light Enhanced Edition ROW
This War of Mine
Beat Cop
Return to Castle Wolfenstein
Soundpad
Black Hawk Down
Blackwake
Slender
Hitman Blood Money
Toplam 134.30 kuruş tutmuş bundan sonra hediye banı yedim ve diğer hesaba tf2 anahtarı falan olarak atmıstım parayı ya da farklı skin eşya olarak
sonra oyunlar aldım o paraya da ama hesaba ilk baş sadece 100 lira yatırdım csgo ve insurgency aldım hediyelerin değeri 134.30u aşınca banlandım

Assetto Corsa
Crysis Remastered
Kingdom Come: Deliverance Royal Edition
Thief Simulator
Dying Light Enhanced Edition ROW
This War of Mine
Beat Cop
Return to Castle Wolfenstein
Soundpad
Black Hawk Down
Blackwake
Slender
Hitman Blood Money
Toplam 134.30 kuruş tutmuş bundan sonra hediye banı yedim ve diğer hesaba tf2 anahtarı falan olarak atmıstım parayı ya da farklı skin eşya olarak
sonra oyunlar aldım o paraya da ama hesaba ilk baş sadece 100 lira yatırdım csgo ve insurgency aldım hediyelerin değeri 134.30u aşınca banlandım
Tf 2 anahtar atma olayı nedir? Ben ana hesapta bir tane emojiyi 280 liraya ilana koydum diğer hesabıma girip aradım bulamadım. Yarın denedikten sonra ban yersem aklımda bu yöntem kalmıştı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
yargı
Tf 2 anahtar atma olayı nedir? Ben ana hesapta bir tane emojiyi 280 liraya ilana koydum diğer hesabıma girip aradım bulamadım. Yarın denedikten sonra ban yersem aklımda bu yöntem kalmıştı.
şimdi csgo hesabımızda kasaları sattık belli bi miktar paramız olduya onu ana hesabımıza (ana hesabımda cs banlı o yüzden cs skini olarak atamıyorum) tf2 kasası anahtarı veyahut dota 2 skini olarak atıyorum bu bir miktar kayıba neden oluyor doğrudur ama zaten para düşen kasanın parası haydan gelen huya gider hesabı giden parayı dert etmiyorum ayrıca senin dediğine gelecek olursak geçenlerde beany hop diye bir item aldım bunu direkt csgo hesabındaki paraya satmayı denedim ama satış linkini bulamadım çünkü ürünü satan 40 kişi falan vardı ve pahalıya sattığım için gözükmedi fakat biraz daha araştırsam bir yöntem bulurdum gibi ama başta dediğim gibi tf2 anahtarı olarak atıyorum 50 lirada atsam kar 100 lirada atsam kar :)

şimdi csgo hesabımızda kasaları sattık belli bi miktar paramız olduya onu ana hesabımıza (ana hesabımda cs banlı o yüzden cs skini olarak atamıyorum) tf2 kasası anahtarı veyahut dota 2 skini olarak atıyorum bu bir miktar kayıba neden oluyor doğrudur ama zaten para düşen kasanın parası haydan gelen huya gider hesabı giden parayı dert etmiyorum ayrıca senin dediğine gelecek olursak geçenlerde beany hop diye bir item aldım bunu direkt csgo hesabındaki paraya satmayı denedim ama satış linkini bulamadım çünkü ürünü satan 40 kişi falan vardı ve pahalıya sattığım için gözükmedi fakat biraz daha araştırsam bir yöntem bulurdum gibi ama başta dediğim gibi tf2 anahtarı olarak atıyorum 50 lirada atsam kar 100 lirada atsam kar :)
Anladım aynı durum bende de var zamanında küçüktük yaptık bir hata hile açıp. Şuan toplam 550 saatim var hilesiz oynuyorum...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,639
Üyeler
159,950
Son üye
Salirain
Top Bottom