Neler Yeni

Steam Oyun iadem onaylandı, parayı ne zaman kullanabilirim?

Oyun iadesi oluşturmuştum ve onaylamış Steam. Steam cüzdanı kısmında 24 saat sonra erişilebilir yazıyor. Gelen mailde de şu yazıyor; Para iadenizi Steam Cüzdanı'nıza yaptık. İade miktarı ilk olarak beklemede olarak görünecek ancak 7 gün içinde kullanılabilir olacaktır yazıyor. Tam olarak ne zaman kullanılabilir olur para?

Eray235

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eray
7 gun icinde paran yatcak diyir

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,181
İsim
THEY CALL ME ANEX
Oyun iadesi oluşturmuştum ve onaylamış Steam. Steam cüzdanı kısmında 24 saat sonra erişilebilir yazıyor. Gelen mailde de şu yazıyor; Para iadenizi Steam Cüzdanı'nıza yaptık. İade miktarı ilk olarak beklemede olarak görünecek ancak 7 gün içinde kullanılabilir olacaktır yazıyor. Tam olarak ne zaman kullanılabilir olur para?
7 iş günü içerisinde

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Görkem Çağan
Steam bakiyesi olarak aldıysan genelde onay aldıktan 1 gün sonra düşüyor 7 gün bekleme olmuyor her zaman

Top Bottom