Neler Yeni

steam oyun listem nasıl ve bu oyunlar almaya değermi ?

aLoNeDarK33

80+ Bronze
merhaba arkadaşlar gördüğünüz gibi listem bu ama hâla forza ve beyond two souls için düşünceliyim öncelikle two souls için 35 lira vermeye değermi ortalama nekadar sürelik bi oynayış vadediyor bununla birlikte bu dönemde forza horizon 4 alınır mı? , premium editionda bonus arabalar ve vip üyelik geliyormuş ama ben daha araba oyununu almaya değicekmi diye düşünürken (belli bir süre sonra sıkılıcağımı düşünüyorum) üstüne bide 50 lira verilirmi diye kararsızım öneri ve tavsiyeleriniz nelerdir (aslında mount and blade warband da almak istiyordum da 90 lira olarak gözüküyor normalde indirimlerde 7 lira değilmiydi)

Ekler

• Screenshot_2022-10-25-21-54-43-765.jpeg
    Screenshot_2022-10-25-21-54-43-765.jpeg
    373.5 KB · Hit: 80

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Beyond sonuna kadar değer ori ve forzayı kesin al black mesayı bende alıyorumilk oyun hakkında bilgim yok

aLoNeDarK33

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyond sonuna kadar değer ori ve forzayı kesin al black mesayı bende alıyorum şimdi ilk oyun hakkında bilhim yok
hocam sağolun bende black mesa ve beyond için bekliyordum (half life oyunlarını oynadım çünkü ve black mesa çok ucuz bu grafikler için) ama bi danışıyım dedim peki forzayı al demişsinizde 30 liraya standartmı alıyım yoksa 20 lira fazla vermeye değermi ultra için (kimse 40 liralık premium almayı önermiyor o yüzden bu iki sürümü soruyorum) bide mount and blade warband almak istiyordumda 7 lira yerine 90 diyor galiba steamde bi sorun var

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Hepsine rahatlıkla çökebilirsin.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hocam sağolun bende black mesa ve beyond için bekliyordum (half life oyunlarını oynadım çünkü ve black mesa çok ucuz bu grafikler için) ama bi danışıyım dedim peki forzayı al demişsinizde 30 liraya standartmı alıyım yoksa 20 lira fazla vermeye değermi ultra için (kimse 40 liralık premium almayı önermiyor o yüzden bu iki sürümü soruyorum) bide mount and blade warband almak istiyordumda 7 lira yerine 90 diyor galiba steamde bi sorun var
Ultimate alın yoksa oyundan keyif alamazsınız warband hakkında bilgim yok kontrol edeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İndirimli 22,49 oda zamlanmış

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Hepsine rahatlıkla çökebilirsin.
hocam peki forza için standartmı yoksa ultimatemi tavsiye edersiniz bildiğim kadarıyla utlimate 40-50 tane arabayı açıyormuş ama oyunda 500 tane falan araba varmış yani araba oyunlarını çok uzun süre oynayabiliceğimi sanmıyorken üstüne bi 20 lira fazla vermeye değermi ?

Ultimate alın yoksa oyundan keyif alamazsınız warband hakkında bilgim yok kontrol edeyim

İndirimli 22,49 oda zamlanmış
değilmi ben 7 lira diye hatırlıyordum , bi internet sitesi vardı adamlar aldığın oyunları steam key olarak teslim ediyordu sana keşke o siteyi hatırlayabilsemde ordan alsam büyük ihtimalle onlarda hâla 6-7 lira falandır warband

intrusion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
atif kekç
hocam peki forza için standartmı yoksa ultimatemi tavsiye edersiniz bildiğim kadarıyla utlimate 40-50 tane arabayı açıyormuş ama oyunda 500 tane falan araba varmış yani araba oyunlarını çok uzun süre oynayabiliceğimi sanmıyorken üstüne bi 20 lira fazla vermeye değermi ?

değilmi ben 7 lira diye hatırlıyordum , bi internet sitesi vardı adamlar aldığın oyunları steam key olarak teslim ediyordu sana keşke o siteyi hatırlayabilsemde ordan alsam büyük ihtimalle onlarda hâla 6-7 lira falandır warband
arabalar için değil farklı mapler farklı etkinlikler var dlc lerde,arabaları çok rahat açabiliyosun biraz oynadıktan sonra

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE

İstersen oynayarak açabilirsin fakat ben hemen ulaşmak istiyorum diyorsan ultimate al. 20 TL ye değecektir.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
arabalar için değil farklı mapler farklı etkinlikler var dlc lerde,arabaları çok rahat açabiliyosun biraz oynadıktan sonra
peki çok teşekkür ederim ozaman ultimate edition alıyorum , başka sitelerde sırf araba açmak için fazla para vermeye gerek yok zaten kolay açılıyor yazmışlarda etkinlik ve haritalar için değer galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,389
Üyeler
160,842
Son üye
maxprint
Top Bottom