Yardım Steam Oyun Önerisi..

3dzev

80+
Reaksiyon skoru
19
Bütçe
120
120 TL bütçem var Steamdan Askeri tarzı oyunlar önerirseniz sevinirim oyunlarda mikrofon açmayı pek sevmem yani tanımadık kişiler ile iletişim kurmayı sevmem Arma3 ve İnsurgency Sandstorm oyunlarını oynadım günümüz oyunlarını açabilicek bilgisayarım var önerilerinizi bekliyorum teşekkürler. (Strateji olmaz ise sevinirim)

Call of Duty (Black Ops 1-2 world at war Modern Warfare 2-3-4 Ghost), Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, PUBG, Rust,Witcher 3-2-1 Far Cry ve BattleField serileri de arada indirime giriyor. Tavsiye ederim. :)

Call of Duty (Black Ops 1-2 world at war Modern Warfare 2-3-4 Ghost), Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, PUBG, Rust,Witcher 3-2-1 Far Cry ve BattleField serileri de arada indirime giriyor. Tavsiye ederim. :)
listede yok ama Squad oyunu almaya değer mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

r6s pubg battlefield oyunlarını oynadım istediğim arma3 insurgency gibi biraz daha gerçekçi oyunlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,809
Üyeler
199,927
Son üye
johnreese1

Geri