Neler Yeni

Steam oyun paylaşma.''Ödünç Al''

Engorgio

80+
Reaksiyon skoru
196
Hayatımda ilk kez arkadaşıma oyun paylaştım.
Maalesef ki her girmeye çalıştığında onda ödünç al yazıyor.Yardımcı olabilir misiniz ?

Hayatımda ilk kez arkadaşıma oyun paylaştım.
Maalesef ki her girmeye çalıştığında onda ödünç al yazıyor.Yardımcı olabilir misiniz ?

Aile paylaşımı ile steamda oyun paylaşıyorsanız paylaşacağınız oyunları teker teker seçmelisiniz. Ayrıca biriniz oynarken biriniz oynayamaz.

Sende forest varsa ve o foreste girerse sen oyuna giremezsin. Ama o kendi kütüphanesinden oyun girerse sende girebilirsin.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Prmy
Aile paylaşımı ile steamda oyun paylaşıyorsanız paylaşacağınız oyunları teker teker seçmelisiniz. Ayrıca biriniz oynarken biriniz oynayamaz.

Sende forest varsa ve o foreste girerse sen oyuna giremezsin. Ama o kendi kütüphanesinden oyun girerse sende girebilirsin.
Teşekkürler

Steam oturumu açık kaldığı zaman o hatayı almaz diye biliyorum. Ben o hatayı sürekli hesap değiştirdiğim zaman alıyordum. Birden fazla hesabım vardı ve sürekli hesap değiştirmemek için bir hesabımdan diğerine paylaşıyordum. O şekilde tek hesapla takılıyordum. Ama hesap değiştirince ya da oturum değiştirince o sorunu ben de yaşıyorum.

Nerden seçiyoruz hangi oyunları paylaşacağımı?

Eski hesabımdaki Black Ops'u aile paylaşımı ile yeni hesabıma paylaşmıştım.
Aile paylaşımı açarken karşınıza seçenek olarak çıkıyor olması lazım. Ya da aile paylaşımı ayarlarından ayarlanabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam emin değilim ama eğer seçeneği bulamazsanız arkadaşınız ödünç al dediğinde size onaylama olarak gelir ve onaylayınca da o oyuna izin vermiş olursunuz sanırım.

Ben ödünç alma seçeneği ile hiç karşılaşmamıştım.

Tam olarak hatırlamıyorum baya uzun süre geçti kapatalı aile paylaşımını bende ama ayarlarını kurcalar iseniz bulma ihtimaliniz yüksek. Biz aramızda sadece Sea of Thieves paylaşmak için yapıyorduk.

1606729485049.png

Yanlış olan bir şey var mı

Geri