Yıl sonu kodun bitiş tarihi. Ne yapsam bende bilemedim.ürün kodu bir gün biticek galiba, takas yapamazsın oyun ekle yerınden etkinleştir diyip yazılan bir kod
Hocam bannerlord güzel bir oyun ekle gitsin,Oynarsın eğer sistemin iyiyse.Merhaba Arkadaşlar,
Samsung monitör kampanyasından hediye bannerlord II kodu geldi. Bu kodu steam üzerinden takaslayabilir miyim? Ben bu oyunu oynamam ne yapabilirim sizce.
satabılırsın sen bilirsin ama tavsiyem kullanYıl sonu kodun bitiş tarihi. Ne yapsam bende bilemedim.
Hocam vakit olsa oynarım da zor.Hocam bannerlord güzel bir oyun ekle gitsin,Oynarsın eğer sistemin iyiyse.
Satma işleri sıkıntı sahibinden veya donanımhaber pek uğraşmak istemedim.satabılırsın sen bilirsin ama tavsiyem kullan
Belki şöyle yapabilirsiniz.Oyunu eklersiniz sonra oynamadan iade edersiniz.Bilgim yok aklıma böyle bir fikir geldi.Hocam vakit olsa oynarım da zor.
Satma işleri sıkıntı sahibinden veya donanımhaber pek uğraşmak istemedim.
Hediye olduğu için olmaz hocam büyük ihtimal. Farklıdır sonuçta hediye kodu ile normal kod.Belki şöyle yapabilirsiniz.Oyunu eklersiniz sonra oynamadan iade edersiniz.Bilgim yok aklıma böyle bir fikir geldi.
Steam desteğe sor.Hediye olduğu için olmaz hocam büyük ihtimal. Farklıdır sonuçta hediye kodu ile normal kod.
Bana hediye et kanka ben kıymetini bilirimYıl sonu kodun bitiş tarihi. Ne yapsam bende bilemedim.
Eyv sorarım ama umudum yok.Steam desteğe sor.
Evet bence de öyledir. Dayz ile takas etmeye çalışacağım olmazsa verip geçerim birine.Hediyeler iade edilemiyor maalesef. Oynamam diyorsan satabilirsin ama ona uğraşmak istemiyorum diyorsun, birine ver gitsin o zaman.
Şöyle yapabilirsiniz hocam bi arkadaşınız size bir oyunu hediye olarak verir sizde onu ona hediye olarak verirsiniz.Eyv sorarım ama umudum yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet bence de öyledir. Dayz ile takas etmeye çalışacağım olmazsa verip geçerim birine.