Neler Yeni

Steam para iadesi yapılmadı

portal56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan tkl
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle sitenin mobil arayüzü berbat. Yarım saat konuyu nerden açacağımı aradım. Buldum ama bu seferde konu başlıklarında kendi sorunumla ilgili alanı bulamadım o yüzden geforcenow seçtim site gerçekten berbat. Neyse sorunuma gelecek olursak 26 temmuzda ziraat banka kartıma lossless scaling adlı ürüne iade istedim fakat hâlâ para hesaba gelmedi. Sorunuma doğrudan muhatap bulamıyorum nasıl çözücem? Uygulamayı sadece 26 dk kullandım ve ertesi günü iade ettim.

Ekler

• .trashed-1726391494-Screenshot_2024-08-16-12-11-06-42_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    .trashed-1726391494-Screenshot_2024-08-16-12-11-06-42_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    340.3 KB · Hit: 32

zyraxone

80+
Desteği darlamanız lazım. Yoksa iade almak zor karta. Ben öyle almıştım. Ticketı İngilizce at bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ali Dogan
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle sitenin mobil arayüzü berbat. Yarım saat konuyu nerden açacağımı aradım. Buldum ama bu seferde konu başlıklarında kendi sorunumla ilgili alanı bulamadım o yüzden geforcenow seçtim site gerçekten berbat. Neyse sorunuma gelecek olursak 26 temmuzda ziraat banka kartıma lossless scaling adlı ürüne iade istedim fakat hâlâ para hesaba gelmedi. Sorunuma doğrudan muhatap bulamıyorum nasıl çözücem? Uygulamayı sadece 26 dk kullandım ve ertesi günü iade ettim.
Gamepass dan vs bir şey satın alırken imzalanan dijital sozlesmede kesinlikle para iadesi yapılmayacağını, satışın iptal edilmeyeceğini kabul ediyoruz.

Ama Yıllar önce satın aldığım 160 TL lik bir oyunu hiç kullanmadan iade etmeyi başarmıştim Steam de. Kullandığınız için iade kabul etmeyebilirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca parayı Steam hesabına yukluyorlar. Karta iade yapmıyorlar.

portal56

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan tkl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamepass dan vs bir şey satın alırken imzalanan dijital sozlesmede kesinlikle para iadesi yapılmayacağını, satışın iptal edilmeyeceğini kabul ediyoruz.

Ama Yıllar önce satın aldığım 160 TL lik bir oyunu hiç kullanmadan iade etmeyi başarmıştim Steam de. Kullandığınız için iade kabul etmeyebilirler.

Ayrıca parayı Steam hesabına yukluyorlar. Karta iade yapmıyorlar.
Uygulamayı steamden aldım. 26 dk kullandım yalnızca. Steam kendisi diyo iade edebilirsiniz diye. Tüm şartları taşıyorum neden iade edilmesin. İade edildi yazıyo sitede tek sorun paranın hesabıma gönderilmemesi. Daha öncede oyun iade ettim 2 haftada hesabıma yatırdılar parayı ama bu sefer iade edildi demesine rağmen para hesabıma yatmadı. Alışverişi banka kartımla yaptım Steam cüzdanına yatmaz, yatmamış da zaten. Daha önceki iade de banka hesabıma yatmıştı. Bankanızla görüşün dediler banka da iade gönderilmemiş hesabınıza diyolar. Arada kaldım.

Desteği darlamanız lazım. Yoksa iade almak zor karta. Ben öyle almıştım. Ticketı İngilizce at bu arada
Desteğe nasıl ulaşıcam? Ticket atmayı bilmiyorum. Yardıma bastığım zaman sorunu seçeneklerden bulduruyo doğrudan iletişim kuramadım bi türlü.

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
Valla iade olayları çok kolay Steam de zaten şuan iade olmuş diye gözüküyor sadece destek bileti atın hala para gelmedi diye sorun çözülür.

Top Bottom