XDfrancada54
80+
- Reaksiyon skoru
- 87
Arkadaşlar 100Tllik Steam Cüzdan Kodu Almıştım. Fakat Farketmeden 2. Hesabıma Yatırdım. İki Hesapta da Pazar Kapalı Ve Arkadaş Ekli Değiller. Nasıl Aktarırım?
ALacağın oyunları diğer hesabına hediye et.Arkadaşlar 100Tllik Steam Cüzdan Kodu Almıştım. Fakat Farketmeden 2. Hesabıma Yatırdım. İki Hesapta da Pazar Kapalı Ve Arkadaş Ekli Değiller. Nasıl Aktarırım?
Ana hesabını ekleyip alacağın oyunu o hesaba hediye olarak atabilirsin veya Steam destek ekibiyle iletişime geçebilirsinArkadaşlar 100Tllik Steam Cüzdan Kodu Almıştım. Fakat Farketmeden 2. Hesabıma Yatırdım. İki Hesapta da Pazar Kapalı Ve Arkadaş Ekli Değiller. Nasıl Aktarırım?
Arkadaş ekli değiller. Eklemek için kısıtlamayı kaldırmam lazım. Kaldırmam içinde 100tl lazım. Kısır döngü yani100 TL yi oyun alaracak harcayacaksan yanlış aktardığın hesabtan oyunu asıl göndermek istediğin hesaba at. Csgo skiniyse al takas yoluyla aktar.
Kısıtlama olduğu için pazar kapalı.ana hesabından bir ürünü subnauticanın bir pazar eşyası var mesela onu başka hesaptaki bakiye kadar satışa koy kendini bul satın al
Kısıtlamayı kaldırman için 100 TL değil 5 dolar harcaman lazım. Sen en iyisi Steam destek ile iletişime geç.Arkadaş ekli değiller. Eklemek için kısıtlamayı kaldırmam lazım. Kaldırmam içinde 100tl lazım. Kısır döngü yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kısıtlama olduğu için pazar kapalı.
envanter alacaksan skın falan dıger hesaba at oyunu da hedıye tarzı at aynı sey olcakArkadaşlar 100Tllik Steam Cüzdan Kodu Almıştım. Fakat Farketmeden 2. Hesabıma Yatırdım. İki Hesapta da Pazar Kapalı Ve Arkadaş Ekli Değiller. Nasıl Aktarırım?