merhaba arkadaşlar hesabıma girdim de cs go sandıklar var 100 lira civarı 3 5 tanen onları satıp yeni oyun almak isitiyorum da her oyunda böyle satılacak öge parça felan oluyor mu her oyunda satılıyor mu
Envanterine gir eğer 'sat' tuşu varsa satılabilir en ulaşılabilir ve pahalı olanlar genelde CS:GO kasası oluyormerhaba arkadaşlar hesabıma girdim de cs go sandıklar var 100 lira civarı 3 5 tanen onları satıp yeni oyun almak isitiyorum da her oyunda böyle satılacak öge parça felan oluyor mu her oyunda satılıyor mu
o sandıklar nasıl gelmiş bana hiç bir fikrim yok kardeş sen biliyor musun kasa var genelde evtanterimdeEnvanterine gir eğer 'sat' tuşu varsa satılabilir en ulaşılabilir ve pahalı olanlar genelde CS:GO kasası oluyor
en değerli satılan ögeler hangi oyunlarda var onları alayım kış indirimlerinde ve cs go o kasalar nerden geliyo acabaHer oyunda olmuyor ama çoğu oyunda oluyor.
CS:GO oynadıysan her oyun sonu gelme ihtimali varo sandıklar nasıl gelmiş bana hiç bir fikrim yok kardeş sen biliyor musun kasa var genelde evtanterimde
Mesaj otomatik birleştirildi:
en değerli satılan ögeler hangi oyunlarda var onları alayım kış indirimlerinde ve cs go o kasalar nerden geliyo acaba
baya oynuyordum sabah akşam bi araCS:GO oynadıysan her oyun sonu gelme ihtimali var
o sandıkları açsam içinden daha değerli bişey çıkar mı ve nasıl açabilirim ?Envanterine gir eğer 'sat' tuşu varsa satılabilir en ulaşılabilir ve pahalı olanlar genelde CS:GO kasası oluyor
Hocam Steam ile hiç mi alakan yok bebaya oynuyordum sabah akşam bi ara
o sandıkları açsam içinden daha değerli bişey çıkar mı ve nasıl açabilirim ?
kardeş ara vermiştim steam ve oyunlara şimdi tekrar geri dönüyorum unuttum bi ara baya araştırıyordum da çok şey değişmiş ondanHocam Steam ile hiç mi alakan yok beKasa açmak için anahtar alman lazım anahtar fiyatları ise 100-250 arasında değişiyor yani almak hiç mantıklı olmadığı gibi satman daha mantıklı olacaktır şahsen ben satıp God of War RDR2 falan aldım
diğer oyunlarda da satılacak değerli şeyler oluyo muHer oyunda olmuyor ama çoğu oyunda oluyor.
Sadece bazılarında hocam eğer onlardan bir eşya düşürürseniz arkadaşın dediği gibi envanterinize gidip kontrol edebilirsiniz satılabilir olup olmadığını.diğer oyunlarda da satılacak değerli şeyler oluyo mu
baya oynuyordum sabah akşam bi ara
o sandıkları açsam içinden daha değerli bişey çıkar mı ve nasıl açabilirim ?
Büyük ihtimal seviye atladığınızda vs. düşmüştür, profil linkinizi atarsanız yardımcı olurum.diğer oyunlarda da satılacak değerli şeyler oluyo mu
en iyisi sandığı satmak o zaman ondan da olmayalımSadece bazılarında hocam eğer onlardan bir eşya düşürürseniz arkadaşın dediği gibi envanterinize gidip kontrol edebilirsiniz satılabilir olup olmadığını.
Sandıkları açma konusuna
gelirsek yani tamamen şans işi, çok para eden bir şey de çıkarabilirsiniz (ki geçenlerde biri forumda bıçak çıkarmıştı ve bıçak fiyatları fazlasıyla fazla) ama çok ucuz bir şey çıkarıp büyük oranda zarara da girebilirsiniz.
bayadır girmiyordum oyuna da atarım kardeş sagğolasınBüyük ihtimal seviye atladığınızda vs. düşmüştür, profil linkinizi atarsanız yardımcı olurum.
Yani satmanız daha kesin bir kâr olarak gelir bence de satmak daha mantıklı.en iyisi sandığı satmak o zaman ondan da olmayalımaçmak için anahtar lazım onlarda pahalı galibaa
bayadır girmiyordum oyuna da atarım kardeş sagğolasın