Neler Yeni

Steam pazardaki sipariş ver ne oluyor

Emocan2214

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
291
Steam pazarda csgo skini almak isteyince iki seçenek çıkıyor biri sipariş ver diğeri satın al.
Sipariş verince daha ucuza geliyor ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum açıklarsanız sevinirim

Steam pazarda csgo skini almak isteyince iki seçenek çıkıyor biri sipariş ver diğeri satın al.
Sipariş verince daha ucuza geliyor ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum açıklarsanız sevinirim
hocam valla bende bilmiyorum ama kar ettiriyor orası kesin 27tllik m4a1s kurşunlu vitrayı 25.68e aldım, ama konunun takipçisiyim

Birr fiyat belirliyorsun almak için o fiyatta silah skini gelirse direk sana yada o civarda birine satıyor diyebiliyorum

sipariş ver söyle bir şey;

skin almak istiyorsun ve bunun güncel değeri 7 lira. bu skin sık sık 5tlye düşüp 7tlye çıkmış. sen de bunu sürekli takip etmek istemediğin için 5 liradan sipariş oluşturuyorsun. sipariş verenler içinde en yüksek fiyatlı sipariş seninki kalana kadar bekliyorsun. skin 5 liraya düşünce hesabında para varsa otomatik alınıyor.

sipariş ver söyle bir şey;

skin almak istiyorsun ve bunun güncel değeri 7 lira. bu skin sık sık 5tlye düşüp 7tlye çıkmış. sen de bunu sürekli takip etmek istemediğin için 5 liradan sipariş oluşturuyorsun. sipariş verenler içinde en yüksek fiyatlı sipariş seninki kalana kadar bekliyorsun. skin 5 liraya düşünce hesabında para varsa otomatik alınıyor.
Yani kısaca bir süre bekletiyor

Kısaca istediğin fiyata düşünce otomatik satın alıyor. Düşmesi ne kadar sürerse o kadar beklersin. Belki hiç düşmez.
Mesela cüzdanda 3,50 TL var skin için 2,80'e sipariş verdim baktım fiyat düşmedi 3,50'ye o skini satın alabilirim değil mi

Geri