E Efe Burak 80+ Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Efe Burak Bilgin 6 Ağustos 2020 #1 Steam pazarında arkadaşımın sattığı bir sandığı almak istiyorum fakat bulamadım bunu bulmanın kolay bir yolu var mıdır?
Steam pazarında arkadaşımın sattığı bir sandığı almak istiyorum fakat bulamadım bunu bulmanın kolay bir yolu var mıdır?
fieryz 80+ Titanium Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 20,814 En İyi Cevap 29 Dahası Reaksiyon skoru 21,056 İsim Ömer Steam fieryz 6 Ağustos 2020 #2 Tek tek araman lazım. Koyduğu fiyatı bulabilirsen daha kolay olur.
Bermud4 80+ Bronze Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1,057 Dahası Reaksiyon skoru 615 İsim Ahmet Aydın 6 Ağustos 2020 #3 Efe Burak yazmış: Steam pazarında arkadaşımın sattığı bir sandığı almak istiyorum fakat bulamadım bunu bulmanın kolay bir yolu var mıdır? Devamı için tıklayın... sana ticaret teklifi göndersin
Efe Burak yazmış: Steam pazarında arkadaşımın sattığı bir sandığı almak istiyorum fakat bulamadım bunu bulmanın kolay bir yolu var mıdır? Devamı için tıklayın... sana ticaret teklifi göndersin