62lwl gözünde büyütme 50tl hallolur.okadar seviye nasıl kastın ya
Nasıl62lwl gözünde büyütme 50tl hallolur.
LVL 15 sonrası 50TL'ye 4 level atlatırsın anca62lwl gözünde büyütme 50tl hallolur.
nası ya62lwl gözünde büyütme 50tl hallolur.
dm kapalı.Ücreti karşılığında, Steam profilim için tasarım yapabilecek birisi arıyorum. Daha önce Steam tasarım yapan biri olursa daha iyi olur. İletişim bilgilerimi vereceğim yazarsanız.
50 levele 300-400 TL harcadım.62lwl gözünde büyütme 50tl hallolur.
yazdım size.dm kapalı.
Dostum en iyisi milletin profilindeki çizimleri çalmak. Googleda artwork yapan designerlar var onların profiline giriyorsun gifi kaydediyorsun yine tekrar googledan kendi profiline yüklüyorsun. Ayrıietten kullandıkları arkaplanları da satın alıyorsun.konuya sadece tasarım yapabilecekler mesaj yazarsa sevinirim. alakasız mesajlarla doldurmayalım konuyu.
steam da harcama yapınca mı50 levele 300-400 TL harcadım.
işte bu kısımda telife yakalanırsanız profiliniz banlanmayor direk kalıcı olarak siliniyor. tasarım konusunda özellikle tasarımcıların yaptığı şeyleri çalmayın denk gelirlerse affetmiyorlar. heleki Türkiyeden birine denk gelirseniz telif davasına kadar gidebiliyor. çalma konusunda bu kadar hevesli olmayın hani marketten bankadan birşeyler çalmayla aynı durum.Dostum en iyisi milletin profilindeki çizimleri çalmak. Googleda artwork yapan designerlar var onların profiline giriyorsun gifi kaydediyorsun yine tekrar googledan kendi profiline yüklüyorsun. Ayrıietten kullandıkları arkaplanları da satın alıyorsun.
Steamden eklersen yardımcı olurum güzel şeyler var cidden.
Steam Community :: affetmez
faceit youtube music spotify youtube instagram technopatsteamcommunity.com