Steam Profil verileri yüklenemedi, lütfen daha sonra tekrar deneyin. HATASI

Reaksiyon skoru
5
Yaklaşık bir saattir bu hatayı alıyorum. Oyunlara girebiliyorum, mesaj atabiliyorum fakat profilime erişemiyorum. Envanter, arkadaşlar hiçbirine giremiyorum. Hepsinde aynı hata. İnternette çözümü hiçbir yerde yok. Düzelir mi saatler içerisinde yoksa bişey mi yapmam lazım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
1614032257789.png

Çökmüştür ve hatta internetinde problem olabilirde yada hesab güncel deildir sil bidaha yükle olur ztn

Steam, günde bir kere böyle bir hatayı kesin veriyor zaten, alışmış olmanız lazım. Sayfayı yenilerseniz ya da başka bir sekmeye tıklayıp tekrar o sekmeye dönerseniz düzeliyor zaten. Her önemsiz durum için konu açmanıza gerek yok.

Steam, günde bir kere böyle bir hatayı kesin veriyor zaten, alışmış olmanız lazım. Sayfayı yenilerseniz ya da başka bir sekmeye tıklayıp tekrar o sekmeye dönerseniz düzeliyor zaten. Her önemsiz durum için konu açmanıza gerek yok.
1 gün boyunca böyleydi her türlü çözümü denedim bu akşam kendiliğinden düzeldi.

Yaklaşık bir saattir bu hatayı alıyorum. Oyunlara girebiliyorum, mesaj atabiliyorum fakat profilime erişemiyorum. Envanter, arkadaşlar hiçbirine giremiyorum. Hepsinde aynı hata. İnternette çözümü hiçbir yerde yok. Düzelir mi saatler içerisinde yoksa bişey mi yapmam lazım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.Alıntıyı görüntüle
Dostum aradan uzun zaman geçmiş sorunu çözebildin mi bende almaya başladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,251
Üyeler
174,527
Son üye
Serkan35
Geri