Ne alaka?Rahatsız Oldun Herhalde Atamdan
Rahatsız olmakla alakası yok, profilin gayet kötü ki kötüye kötü diyebilecek kapasitem var.Sadece Atatürk'ün Fotografi Olan Ve Arka Plan İle Uyumlu Profile Kötü Dersen Atatürk'ten Rahatsız Oluyorsun Demektir
Bana Güzel Örnek Bir Profil At Bakam O Zaman Güzel Anlayışını Mrk Ettim
Attığın Hesapların Hepsi Benim Gibi Arka Plan İle Uyumlu Fotoraflı Profil Bende'de Aynısı Var Ama Atatürk Versiyonu Yani Bu Bir Klasik Çalışma Zaten Bundan Daha İyisini Beklemek Saçma Olur Ama Senin Bu Profile Kötü Demen Saçma Açıkcası Sırf RGB Şeytan Veya Saçma Yaratıklar Vb Yok Diye Bunlar Olmayınca Kötü Olmuyor Bir Profiller Benim Gibi Tasarım Olmayan Profiller Var Sen Bu Profil İle Onları Aynı Katagoriye Koyuyorsan O Da Senin Sorunun O ZamanSteam Community :: HIXTO
ːkillː < @nobodygame ːTieː Moderator of CS:Source Clan Warfare Achievement Group Founder of CS:Source "Gift Grab 2011" achievement ANY year Just for fun: Nihto (Bel, Ukr) = Nikto (Rus) = Nobody (Eng) P.S. Im not a satanist or a fan of any other cults. Just profile, nothing moresteamcommunity.comSteam Community :: DioRavenz
ːcandle_scaryːːlofi_ravenː"𝕴 𝖍𝖆𝖛𝖊, 𝖎𝖓𝖉𝖊𝖊𝖉, 𝖓𝖔 𝖆𝖇𝖍𝖔𝖗𝖗𝖊𝖓𝖈𝖊 𝖔𝖋 𝖉𝖆𝖓𝖌𝖊𝖗, 𝖊𝖝𝖈𝖊𝖕𝖙 𝖎𝖓 𝖎𝖙𝖘 𝖆𝖇𝖘𝖔𝖑𝖚𝖙𝖊 𝖊𝖋𝖋𝖊𝖈𝖙- 𝖎𝖓 𝖙𝖊𝖗𝖗𝖔𝖗."ːlofi_ravenː ːcandle_scaryːːlofi_ravenː"𝕴 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉 𝖉𝖊𝖋𝖎𝖓𝖊, 𝖎𝖓 𝖇𝖗𝖎𝖊𝖋, 𝖙𝖍𝖊 𝖕𝖔𝖊𝖙𝖗𝖞 𝖔𝖋 𝖜𝖔𝖗𝖉𝖘 𝖆𝖘 𝖙𝖍𝖊 𝖗𝖍𝖞𝖙𝖍𝖒𝖎𝖈𝖆𝖑 𝖈𝖗𝖊𝖆𝖙𝖎𝖔𝖓 𝖔𝖋 𝕭𝖊𝖆𝖚𝖙𝖞."ːlofi_ravenːːcandle_scaryː https://www.twitch.tv/dioravenz...steamcommunity.comSteam Community :: Error
steamcommunity.com
Ne anlatıyorsun abicim? Profilin gayet kötü işte, daha ne kanıtlamaya uğraşıyorsun?Attığın Hesapların Hepsi Benim Gibi Arka Plan İle Uyumlu Fotoraflı Profil Bende'de Aynısı Var Ama Atatürk Versiyonu Yani Bu Bir Klasik Çalışma Zaten Bundan Daha İyisini Beklemek Saçma Olur Ama Senin Bu Profile Kötü Demen Saçma Açıkcası Sırf RGB Şeytan Veya Saçma Yaratıklar Vb Yok Diye Bunlar Olmayınca Kötü Olmuyor Bir Profiller Benim Gibi Tasarım Olmayan Profiller Var Sen Bu Profil İle Onları Aynı Katagoriye Koyuyorsan O Da Senin Sorunun O Zaman
forumda siyaset yapmak yasaktır!!!!!!Selam Dostlar Steam Profilin Üzerinden Güzelce Geçtim Sizce Nasıl Olmuş Yorumlarınızı Bekliyorum
Steam Community :: F4IRFL4Y
Hakkımdaki Tüm Bilgilere Aşağıdan Bulabilirsiniz 👇 You Can Find All Information About Me Below 👇steamcommunity.com
Profile Bakarken Dikkat Edin Bazı Kişileri Rahatsız Edecek Türden Birşeyler Olabilir
Istek atammi hocam.Selam Dostlar Steam Profilin Üzerinden Güzelce Geçtim Sizce Nasıl Olmuş Yorumlarınızı Bekliyorum
Steam Community :: F4IRFL4Y
Hakkımdaki Tüm Bilgilere Aşağıdan Bulabilirsiniz 👇 You Can Find All Information About Me Below 👇steamcommunity.com
Profile Bakarken Dikkat Edin Bazı Kişileri Rahatsız Edecek Türden Birşeyler Olabilir