Aykut D.
80+ Gold
Oha

Oha
Aga iyi güzel de profilinde niye TC bilgilerine kadar yazıyor?Selam Dostlar Steam Profilin Üzerinden Güzelce Geçtim Sizce Nasıl Olmuş Yorumlarınızı Bekliyorum
![]()
Steam Community :: F4IRFL4Y
Hakkımdaki Tüm Bilgilere Aşağıdan Bulabilirsiniz 👇 You Can Find All Information About Me Below 👇steamcommunity.com
Profile Bakarken Dikkat Edin Bazı Kişileri Rahatsız Edecek Türden Birşeyler Olabilir![]()
dostum nasıl yaptın youtubeden izlediysen link var mı?Selam Dostlar Steam Profilin Üzerinden Güzelce Geçtim Sizce Nasıl Olmuş Yorumlarınızı Bekliyorum
![]()
Hakkımdaki Tüm Bilgilere Aşağıdan Bulabilirsiniz 👇 You Can Find All Information About Me Below 👇steamcommunity.com
Profile Bakarken Dikkat Edin Bazı Kişileri Rahatsız Edecek Türden Birşeyler Olabilir![]()
Eklememişin hocamettim kabul
hocam hesabının değerine baktım 473 dolar çıktıSelam Dostlar Steam Profilin Üzerinden Güzelce Geçtim Sizce Nasıl Olmuş Yorumlarınızı Bekliyorum
![]()
O kadar ...... Ki şarkısı bile çalıntı