Aykut D.
80+ Gold
Oha
Oha
Aga iyi güzel de profilinde niye TC bilgilerine kadar yazıyor?Selam Dostlar Steam Profilin Üzerinden Güzelce Geçtim Sizce Nasıl Olmuş Yorumlarınızı Bekliyorum
Steam Community :: F4IRFL4Y
Hakkımdaki Tüm Bilgilere Aşağıdan Bulabilirsiniz 👇 You Can Find All Information About Me Below 👇steamcommunity.com
Profile Bakarken Dikkat Edin Bazı Kişileri Rahatsız Edecek Türden Birşeyler Olabilir
dostum nasıl yaptın youtubeden izlediysen link var mı?Selam Dostlar Steam Profilin Üzerinden Güzelce Geçtim Sizce Nasıl Olmuş Yorumlarınızı Bekliyorum
Hakkımdaki Tüm Bilgilere Aşağıdan Bulabilirsiniz 👇 You Can Find All Information About Me Below 👇steamcommunity.com
Profile Bakarken Dikkat Edin Bazı Kişileri Rahatsız Edecek Türden Birşeyler Olabilir
Eklememişin hocamettim kabul
hocam hesabının değerine baktım 473 dolar çıktıSelam Dostlar Steam Profilin Üzerinden Güzelce Geçtim Sizce Nasıl Olmuş Yorumlarınızı Bekliyorum
O kadar ...... Ki şarkısı bile çalıntı