Pişmaniye
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
oyun ici magazadan aliniyor galiba bu key250g coin teki.
oyun ici magazadan aliniyor galiba bu key250g coin teki.
sandık nedir hocam 500g ile direkt 2 key alamiyor muyum nasil oluyorBelirttiğim sandıktan alırsan evet oyun içi alet bölümünden alabilirsin.
500g coini alıyorsun. Bu dediğimiz anahtarı alabilmen için sandığa ihtiyacın var. O da 0.03 cent e steam topluluk pazarında satılıyor. Her bir sandık için 1 anahtar alabiliyorsun. 1 anahtarı satıp diğerini de alabilirsin birden fazla sandık almak istemiyorsan. DESPERADO CRATE sandığın ismi.sandık nedir hocam 500g ile direkt 2 key alamiyor muyum nasil oluyor
hocam sovmeyin de ben yine anlamadim anahtar sandikla birliktemi geliyor illa 2 sandik almam mi lazim ben satacağım çünkü pubg ile ilgim yom500g coini alıyorsun. Bu dediğimiz anahtarı alabilmen için sandığa ihtiyacın var. O da 0.03 cent e steam topluluk pazarında satılıyor. Her bir sandık için 1 anahtar alabiliyorsun. 1 anahtarı satıp diğerini de alabilirsin birden fazla sandık almak istemiyorsan. DESPERADO CRATE sandığın ismi.
Gayet açık yazdım aslında. Anahtarın sandıkla geldiğini nereden çıkardın ki ? Tek tek de yazdım. 5 Gün giriş yapıp etkinlikteki ödülleri al. 500G coini aldıktan sonra dediğim sandığı steam topluluk pazarından al. Sonrasında pubg mağazasının alet bölümünden anahtarı al. Bu kadar. Anahtarı elinden çıkarınca da diğer 250g coine bir tane daha alırsın. Anlaşılmayacak kadar zor olan ne ki ?hocam sovmeyin de ben yine anlamadim anahtar sandikla birliktemi geliyor illa 2 sandik almam mi lazim ben satacağım çünkü pubg ile ilgim yom