Neler Yeni

Steam Pubg 5 Gün Giriş Yap 500G Coin Al

Bünyamina

80+ Platinum

Bünyamina

80+ Platinum
sandık nedir hocam 500g ile direkt 2 key alamiyor muyum nasil oluyor
500g coini alıyorsun. Bu dediğimiz anahtarı alabilmen için sandığa ihtiyacın var. O da 0.03 cent e steam topluluk pazarında satılıyor. Her bir sandık için 1 anahtar alabiliyorsun. 1 anahtarı satıp diğerini de alabilirsin birden fazla sandık almak istemiyorsan. DESPERADO CRATE sandığın ismi.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Can BOZKURT
500g coini alıyorsun. Bu dediğimiz anahtarı alabilmen için sandığa ihtiyacın var. O da 0.03 cent e steam topluluk pazarında satılıyor. Her bir sandık için 1 anahtar alabiliyorsun. 1 anahtarı satıp diğerini de alabilirsin birden fazla sandık almak istemiyorsan. DESPERADO CRATE sandığın ismi.
hocam sovmeyin de ben yine anlamadim anahtar sandikla birliktemi geliyor illa 2 sandik almam mi lazim ben satacağım çünkü pubg ile ilgim yom

Bünyamina

80+ Platinum
hocam sovmeyin de ben yine anlamadim anahtar sandikla birliktemi geliyor illa 2 sandik almam mi lazim ben satacağım çünkü pubg ile ilgim yom
Gayet açık yazdım aslında. Anahtarın sandıkla geldiğini nereden çıkardın ki ? Tek tek de yazdım. 5 Gün giriş yapıp etkinlikteki ödülleri al. 500G coini aldıktan sonra dediğim sandığı steam topluluk pazarından al. Sonrasında pubg mağazasının alet bölümünden anahtarı al. Bu kadar. Anahtarı elinden çıkarınca da diğer 250g coine bir tane daha alırsın. Anlaşılmayacak kadar zor olan ne ki ?

Top Bottom