Neler Yeni

Steam PUBG 500 GCOIN (Türktelekom İnternet Paketi Şartıyla)

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
Ben aldım, uygun olanlar da alabilir.
Kampanyadan, 50 Mbps ve üzeri hızlı paketlerdeki bireysel internet müşterileri her ay faydalanabilir.

umtb

80+
bunları alıp kasa key i alın pubg den sonra onları steamden satabilirsiniz yada bynogame ile cash e döndürürsünüz
Mesaj otomatik birleştirildi:

1736002748961.png
Bu kasayı alıyorsunuz sonrasında bu kasaya uyan anahtarı pubg üzerinden alıp 1 haftalık takas banı sonunda keyleri satıp steam bakiyenize ekliyorsunuz yada bynogame den direkt cash

Bünyamina

80+ Platinum
bunları alıp kasa key i alın pubg den sonra onları steamden satabilirsiniz yada bynogame ile cash e döndürürsünüz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleBu kasayı alıyorsunuz sonrasında bu kasaya uyan anahtarı pubg üzerinden alıp 1 haftalık takas banı sonunda keyleri satıp steam bakiyenize ekliyorsunuz yada bynogame den direkt cash
1 haftalık takas banı 2 ay oldu sanırım kalkalı. Artık anahtarı aldığınız gibi takas ya da satış yapabilirsiniz.

Bünyamina

80+ Platinum
Ben aldım, uygun olanlar da alabilir.
Kampanyadan, 50 Mbps ve üzeri hızlı paketlerdeki bireysel internet müşterileri her ay faydalanabilir.
Gameonlu değilim ama 100mbps evde internet kullanıyorum tt üzerinden. Peki ben alabiliyor muyum ?
İlla gameonlu olup ya da paket mi almamız gerekiyor ? Gameonlu olduğumuzda her hangi bir ücret ödüyor muyuz ?

Son düzenleme:

MUARI01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
MUARI ARAZ
Gameonlu değilim ama 100mbps evde internet kullanıyorum tt üzerinden. Peki ben alabiliyor muyum ?
İlla gameonlu olup ya da paket mi almamız gerekiyor ? Gameonlu olduğumuzda her hangi bir ücret ödüyor muyuz ?
Evet alabiliyorsun bende şimdi aldım.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Mehmetcan İvrendi
1 haftalık takas banı 2 ay oldu sanırım kalkalı. Artık anahtarı aldığınız gibi takas ya da satış yapabilirsiniz.
Hocam sadec anahtar için mi Yoksa Tamemen mi Kalktı 1 haftalık takas banı

Tamamen Kalktıysa Çok iyi olur Yıllardır saçma sapan takas banı veriyordu Gabe Newell Reis sonunda Adam akıllı bir karar vermiş galiba

Bünyamina

80+ Platinum
Hocam sadec anahtar için mi Yoksa Tamemen mi Kalktı 1 haftalık takas banı

Tamamen Kalktıysa Çok iyi olur Yıllardır saçma sapan takas banı veriyordu Gabe Newell Reis sonunda Adam akıllı bir karar vermiş galiba
Cs2 de ve rust itemlerinde de ban yok. Sanırım tamamen kalkmış.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Mehmetcan İvrendi
Cs2 de ve rust itemlerinde de ban yok. Sanırım tamamen kalkmış.
Oh iyi sonun'da Artık Al sat vs. yapabilirim veya CS kasalarından kazandığım parayla Vs istemi alıp anında keydrop'a atıp Şansımı deniyebilirim XD😂

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Emre
Bu Bayadır vardı da 1 seferlik miydi hiç bakmadım

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
BehzatÇ
Yani kaç TL Steam bakiyesine dönüşüyor anlamadim

Bünyamina

80+ Platinum
Yani kaç TL Steam bakiyesine dönüşüyor anlamadim
Sandığı alıp sonrasında PUBG oyun içi pazarından EARLY BIRD KEY 250 gcoine alırsan steamde 0.48 den satsan 0.42 cent alırsın.

Top Bottom