Geçen yıl 13 TL diye hatırlıyorum o pakedi.Alınmaz bence.
RDR 2days gone mı almalıyım yoksa rdr 2 mi?
1 oyunu 7 TL şu an al onu. 2 oyunu için o oyuna 30 TL den fazla verilirse ziyandır.Little Nightmares 1 & 2 bundle değer mi 45 TL ?
https://store.steampowered.com/bundle/25271/Little_Nightmares_I__II/
sıralama bence şu şekilde metro>crysis=battlefieldCrysis, Battlefield ve Metro serisi arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?
Metro ve Battlefield serisinde Türkçe dil desteği yok. Sırf bu yüzden Crysis tercih etmek istiyorum.sıralama bence şu şekilde metro>crysis=battlefield
days gone da çok güzel oyun gerçekten 50 saatim var hikaye daha yeni bitti, ek hikayeler var daha rdr 2 nasıl bilmiyorum kaç saat sürer bilmiyorumdays gone mı almalıyım yoksa rdr 2 mi?
metro oynamazsan pişman olursun ama özellikle exodus, sistemin de kaldırıyormus bak oyna iste, crysis de çok güzel evet bf seriisnden birtek 1 oynadım crysis bitti güzel ama metro insanda daha çok etki bırakıyor benim de sevdiğim şey bu, oyunla bir oluyosun seriyi sırayla oyna insanı etkiliyor, en çok half life da oldu bu şey sonra metro da oldu birde crysis de oldu çok farklı hissettiriyor ama metro...Metro ve Battlefield serisinde Türkçe dil desteği yok. Sırf bu yüzden Crysis tercih etmek istiyorum.
Aldım bile.Alın hocam ben 3 liraya portal almadım zamanında olaya bak. 3 haneli fiyata çıktı simit parasındaki oyun
Doğrudur fakat Türkçe dil desteği yok. Benim de İngilizce düzeyim o kadar iyi değil. Zevk alır mıyım bilemiyorum.days gone da çok güzel oyun gerçekten 50 saatim var hikaye daha yeni bitti, ek hikayeler var daha rdr 2 nasıl bilmiyorum kaç saat sürer bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
metro oynamazsan pişman olursun ama özellikle exodus, sistemin de kaldırıyormus bak oyna iste, crysis de çok güzel evet bf seriisnden birtek 1 oynadım crysis bitti güzel ama metro insanda daha çok etki bırakıyor benim de sevdiğim şey bu, oyunla bir oluyosun seriyi sırayla oyna insanı etkiliyor, en çok half life da oldu bu şey sonra metro da oldu birde crysis de oldu çok farklı hissettiriyor ama metro...
kafamı yana doğru eğdiğim zaman onları görüyorum
Afiyet bal şekerAldım bile.
Türkçe yama kurabilirsiniz metro oyunlarına, hepsini türkçe oynadım. Ama haklısınız crysiste türkçe dublaj bile var tercih etmek mantıklı.Doğrudur fakat Türkçe dil desteği yok. Benim de İngilizce düzeyim o kadar iyi değil. Zevk alır mıyım bilemiyorum.
alırsın neden bu kadar kastın emin ol pişman olmazsıııııınnnnDoğrudur fakat Türkçe dil desteği yok. Benim de İngilizce düzeyim o kadar iyi değil. Zevk alır mıyım bilemiyorum.
grafik senin için önemliyse exodus yenur valla al çok güzel seriMetro bundle alınır mı? Metro hiç oynamadım, bir ara oynayacaktım ama unutmuşum. Size göre 3'leme nasıl? Özellikle metro exodus. Ağır Aksiyon, korku severim. RPG'den nefret ederim. Grafikler benim için önemli.