Neler Yeni

Ana Konu 🍁Steam Sonbahar İndirimleri MÜKEMMEL Oyun Önerileri! (22-29 Kasım)🍁

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Geçen olan indirimde Detroit alamamıştım iyi bari fiyatı yükselmemiş. :D
Alın hocam ben 3 liraya portal almadım zamanında olaya bak. 3 haneli fiyata çıktı simit parasındaki oyun

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz

QRuder

80+ Silver
days gone mı almalıyım yoksa rdr 2 mi?
days gone da çok güzel oyun gerçekten 50 saatim var hikaye daha yeni bitti, ek hikayeler var daha rdr 2 nasıl bilmiyorum kaç saat sürer bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Metro ve Battlefield serisinde Türkçe dil desteği yok. Sırf bu yüzden Crysis tercih etmek istiyorum.
metro oynamazsan pişman olursun ama :D özellikle exodus, sistemin de kaldırıyormus bak oyna iste, crysis de çok güzel evet bf seriisnden birtek 1 oynadım crysis bitti güzel ama metro insanda daha çok etki bırakıyor benim de sevdiğim şey bu, oyunla bir oluyosun seriyi sırayla oyna insanı etkiliyor, en çok half life da oldu bu şey sonra metro da oldu birde crysis de oldu çok farklı hissettiriyor ama metro...

kafamı yana doğru eğdiğim zaman onları görüyorum

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
days gone da çok güzel oyun gerçekten 50 saatim var hikaye daha yeni bitti, ek hikayeler var daha rdr 2 nasıl bilmiyorum kaç saat sürer bilmiyorum

metro oynamazsan pişman olursun ama :D özellikle exodus, sistemin de kaldırıyormus bak oyna iste, crysis de çok güzel evet bf seriisnden birtek 1 oynadım crysis bitti güzel ama metro insanda daha çok etki bırakıyor benim de sevdiğim şey bu, oyunla bir oluyosun seriyi sırayla oyna insanı etkiliyor, en çok half life da oldu bu şey sonra metro da oldu birde crysis de oldu çok farklı hissettiriyor ama metro...

kafamı yana doğru eğdiğim zaman onları görüyorum
Doğrudur fakat Türkçe dil desteği yok. Benim de İngilizce düzeyim o kadar iyi değil. Zevk alır mıyım bilemiyorum.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Afiyet bal şeker

Doğrudur fakat Türkçe dil desteği yok. Benim de İngilizce düzeyim o kadar iyi değil. Zevk alır mıyım bilemiyorum.
Türkçe yama kurabilirsiniz metro oyunlarına, hepsini türkçe oynadım. Ama haklısınız crysiste türkçe dublaj bile var tercih etmek mantıklı.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Metro bundle alınır mı? Metro hiç oynamadım, bir ara oynayacaktım ama unutmuşum. Size göre 3'leme nasıl? Özellikle metro exodus. Ağır Aksiyon, korku severim. RPG'den nefret ederim. Grafikler benim için önemli.

QRuder

80+ Silver
alırsın neden bu kadar kastın emin ol pişman olmazsıııııınnnn

Metro bundle alınır mı? Metro hiç oynamadım, bir ara oynayacaktım ama unutmuşum. Size göre 3'leme nasıl? Özellikle metro exodus. Ağır Aksiyon, korku severim. RPG'den nefret ederim. Grafikler benim için önemli.
grafik senin için önemliyse exodus yenur valla al çok güzel seri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,754
Üyeler
166,078
Son üye
melihss
Top Bottom