(っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,197
Arkadaşlarla oynanabilecek bir oyun indirime girdi mi?
Forest dışında.
Forest dışında.
Youtube üzerinde izlediğim videolardaki gözlemlerime göre, her iki oyunda optimizasyon olarak iyi değiller. Fernbus mı, Tourist Bus mı diye forumlarda sorulduğunda Fernbus daha fazla önerilmiş. Dipnot; bu iki oyunda aynı Şirketler tarafından geliştirilmiş.Bayağı araştırdım hiç sonuç yok neredeyse![]()
bu indirimde omsi 2 aldım dediğiniz gibi diğer otobüs oyunlarına göre çok çok daha iyi bence ama fernbusda alsam mı kararsız kaldımYoutube üzerinde izlediğim videolardaki gözlemlerime göre, her iki oyunda optimizasyon olarak iyi değiller. Fernbus mı, Tourist Bus mı diye forumlarda sorulduğunda Fernbus daha fazla önerilmiş. Dipnot; bu iki oyunda aynı Şirketler tarafından geliştirilmiş.
Saçmalık olan yanı, ikiside aynı fiyat. Neredeyse aynı grafikler ve optimizasyon sorunu var her ikisinde de. Bus Simulator 2021'e bakıyorum 90 küsür TL. Omsi 2 Alayım diyorum, o da bi tık eski geliyor bahsettiğim oyunlara göre.
Ama gerçekten Omsi 2, her anlamda bu üçüne de tek atar. Detay desen var, gerçeklik desen var. Bi tek grafik konusunda biraz zayıf, o da yılına göre normal. Eski bir oyun sonuçta.
AC Competizone değilse al direk modlayıp oynarsın çok rahat ama direksiyon seti ister.Assetto Corsa ve HOI4 alınır mı ?
rdr2 detroitagalar bende 175 TL var bana 1-2 güzel popüler oyun önerir misiniz?
rdr2 vardı hocam yinede sağolun cyberpunk la r6 aldım bide hocam horizon sizce alınır mırdr2 detroit
hocam internette yamaları varmıdır?Horizon Zero Down çok iyi oyundur öneririm
Voidu'dan almanızı öneririm:rdr2 vardı hocam yinede sağolun cyberpunk la r6 aldım bide hocam horizon sizce alınır mı