MeynnZenith
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,343
Steam Sonbahar indirimleri bugün mü??
Doğru evet öyle bi zamlanma durumu vardı.Hiç sanmıyorum. Bence yine aynı fiyat olan 200 liraya düşer. Zaten oyunun fiyatı da zamlanmak üzere. Biliyorsun ki kendi launcherında zamlı fiyat var.
Evet.Steam Sonbahar indirimleri bugün mü??
Evet bugün!!Steam Sonbahar indirimleri bugün mü??
Umarım birisi konu açar oyunlar hakkında.Evet bugün!!
ne zaman bitecek?agalar selam steam sonbahar indirimi 9 da başlıyormuş sanırsam siz hangi oyunu almayı planlıyorsunuz belki banada alıcak oyun çıkar
Niye de sana ne lazım?Umarım birisi konu açar oyunlar hakkında.
Oyun bakmak istiyorum fiyatları güzel olanları alacağım da.Niye de sana ne lazım?
Aralık 1 olması lazım 1 hafta sürecek.Lego LOTR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne zaman bitecek?
Fazla para göz bir firma, hatta bi ara 2 yıl indirime bile girmemişti . 11 yıl oldu çıkalı cod 2Çok acımasızlar ürün neredeyse bizden yaşlı ve hala aynı fiyatta satılıyor.
5 yılı daha olsa beni geçiçek hala fiyatı uygun değil tek eski olup parasını hak eden minecraft var piyasada.Fazla para göz bir firma, hatta bi ara 2 yıl indirime bile girmemişti . 11 yıl oldu çıkalı cod 2
Dün yamasını kurdum bugün oynicamHâlâ şu RDR 2'yi alıp oynamayan varsa oynasın, oynamayan çok şey kaybediyor.
Gamepass5 yılı daha olsa beni geçiçek hala fiyatı uygun değil tek eski olup parasını hak eden minecraft var piyasada.
8 de başlıyordu normaldeagalar selam steam sonbahar indirimi 9 da başlıyormuş sanırsam siz hangi oyunu almayı planlıyorsunuz belki banada alıcak oyun çıkar