Demir Caner
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
steamı her yeniden açtıpımda bu şekilde dosyları masaüstüne atıyor silip yükledim yine aynı sorunu alıyorum.
Görsel atar mısın?steamı her yeniden açtıpımda bu şekilde dosyları masaüstüne atıyor silip yükledim yine aynı sorunu alıyorum.
3mbdan büyük olduğpu için yükleyemiyorum ama program dosyaları (x86) da olması gerek dosyaları masaüstüne atıyorResim?
Hızlıresim gibi bir siteye yükleyin buraya link atın.3mbdan büyük olduğpu için yükleyemiyorum ama program dosyaları (x86) da olması gerek dosyaları masaüstüne atıyor
Hızlıresim gibi bir siteye yükleyin buraya link atın.
Burası sizde nasıl?
Alıntıyı görüntüle
Sorun buymuş.![]()
kütüphane klasörü ekle diyorum program dosyaları x86yı seçiyorum - bu distke zaten bir kütüphane klasörü bulunuyor diyor. hata verdiği için program dosyları x86yı seçim kalasör oluştura tıklayıp tamama basıyorum sürücü oluşturulamıyor sürücü salt okunur diyor bir türlü yapamadımSorun buymuş.
Onu benimki gibi yapın.
Bu yöntemleri deneyin.kütüphane klasörü ekle diyorum program dosyaları x86yı seçiyorum - bu distke zaten bir kütüphane klasörü bulunuyor diyor. hata verdiği için program dosyları x86yı seçim kalasör oluştura tıklayıp tamama basıyorum sürücü oluşturulamıyor sürücü salt okunur diyor bir türlü yapamadım
bütün yöntemleri yaptım ve aynı sorunları alıyorum silmeye çalışıyorum program ekle veya kaldır kaldıra tıkladığpımda uninstall.exe bulunamadı diyorBu yöntemleri deneyin.
Klasör Salt Okunur Hatası 5 Yöntem | TechnoVadi
Klasör Salt Okunur Hatası çözümü aslında çok basit gibi görünse de bazen çalışmayabiliyor. Dosyalar Salt Okunur Hatasıtechnovadi.com