lil musty
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 9
Arkadaşlar şimdi benim kendi telefon numaram eskiden kullandığım bir Steam hesabına bağlı ancak o hesap şu an CS:GO üzerinde VAC bana sahip. Şu anki kullandığım hesap abimin telefon numarası üzerine ancak ben mesela siteden Steam'e gireceğime veya 3. taraf bir yerden bağlayacağımda sürekli abimden Steam Guard kodunu istiyorum ve bu da bir süre sonra sıkmaya başladı. Kendi telefon numarama aktarma yapsam başka bir hesabım banlı olduğundan bu hesabım da banlanır mı?
Steam'in kaynağında böyle bir şey yazıyormuş...Bir VAC yasaklaması telefon numaramı ne yönde etkiler?
VAC yasaklamaları, yasaklamanın uygulandığı hesaptaki telefon numarasını paylaşan bütün hesaplara uygulanır. VAC yasaklamasının uygulanmış olduğu oyuna sahip olmayan hesaplara da aynı şekilde VAC yasaklaması uygulanacaktır ve o oyunu artık alamayacaklardır.
VAC yasaklı hesap veya hesaplardaki telefon numarası üç gün boyunca askıya alınacak olup bu süre içerisinde başka bir hesaba eklenemeyecektir. Eğer bu telefon numarası daha sonra tekrar VAC yasaklaması alacak bir hesaba eklenmiş olursa, askıya alınma süresi daha da uzatılacaktır.
Not: Bu özellik her oyun için etkin durumda değildir ve kullanımı geliştiricinin takdirindedir.
Son düzenleme: