Steam tools TLOU 2 ne zaman düşer

BerK_txs

80+
Reaksiyon skoru
23
Bütçe
5
1.serisini bitirdim 2.si için sabırsızlanıyodum fiyatı görünce hayal kırıklığı yaşadım ama adamlar gerçekten hakediyor o parayı.Neyse konumuza dönelim bende o malum oyun alamayan gençlerdenim saolsun steam tools baba yardımcı oluyor.Ama hala tlou 2 düşmedi kaç gün geçmesine rağmen sizne ne zaman düşer veya düşermi?

Aslında düştü siz bulamadınız sanırım manifest dosyalarını. Bende burdan yardımcı olamam maalesef kurallar gereği. Fakat var

1.serisini bitirdim 2.si için sabırsızlanıyodum fiyatı görünce hayal kırıklığı yaşadım ama adamlar gerçekten hakediyor o parayı.Neyse konumuza dönelim bende o malum oyun alamayan gençlerdenim saolsun steam tools baba yardımcı oluyor.Ama hala tlou 2 düşmedi kaç gün geçmesine rağmen sizne ne zaman düşer veya düşermi?
kardeşim crack oyundan mı bahsediyorsun crackden bahsediyorsan torrent'e düştü daha ilk günden

Aslında düştü siz bulamadınız sanırım manifest dosyalarını. Bende burdan yardımcı olamam maalesef kurallar gereği. Fakat var
Olmuyor bende 2531310 bu değilmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim crack oyundan mı bahsediyorsun crackden bahsediyorsan torrent'e düştü daha ilk günden
Torrent değil dostum.STEAM TOOLS

Çok Güvenilire Benzemiyor Yani Bahsettiğin Şey Oyunu Korsan İndirme Herhalde Vürüslü Ve Veri Çaldığı Söyleniyor

Çok Güvenilire Benzemiyor Yani Bahsettiğin Şey Oyunu Korsan İndirme Herhalde Vürüslü Ve Veri Çaldığı Söyleniyor
Kaspersky ile temizleyebiliyorsun ve doğru kullanımda zararı yok.Y aslında tam korsan sayılmaz çümkü steamın dosyalarına ekleniyor normalde bu olmuyor korsanda

Hocam pc açık değil bakamıyorum ama manifest dosyalarını yayınladılar ben öyle indirdim pc açarsam hafta sonu atarım

Torrente bulaşmak istemiyorum.Yasak olduğu için steam toolsu burda anlatamam youtubede videoları var. :)
kısaca adam kendisi yapıyor bütün işlemleri gidip indirmek yerine :D en garanti ve güvenli yolu öğrenip yapmak.

Kapalı kaynak çin işi yazılım. Güvenilmez.
Yazılımı tek yaptığı şey steama enjekte ederek oyuna var olduğuna inandırması. Bunu açık kaynak steam emulatör ile yapabilirsin.

Manifest dosyasını bir yerden buluyorsun. Sonra o yazılım manifest dosyasını senin steam klasörüne koyuyor ve o sayede indirebiliyorsun. Manifest dosyaları oyunun her sürümünde değişir. (Eski manifest ise eski sürüm edinirsin)

Ayrıca gidip korsan da indirebilirsin. Reddit grupları var. Güvenilir yerler için özelden yazabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,311
Üyeler
174,535
Son üye
messi3278443728
Geri