Neler Yeni

Steam, TR Yama Ban Nedeni ?

ersENes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erşen Enes AYDOĞDU
Arkadaşlar iyi akşamlar, iyi forumlar
Herkes gibi ben de Steam'den oyun indiriyorum oynuyorum lakin bazı zamanlarda ingilizce oynamayı istesem de bazı zamanlarda oyunun hikayesini de anlamak istiyorum. Bu nedenle sizlere sormak istedim. Steam'den indirdiğimiz oyunları ne şekilde bir yama yaparsak Steam'den banlanmayız. Bu durum nasıl mümkün olabilir ? TR Yama için ne yapmam gerekir ? Bu durum münkün mü ? Eğer çözümü var ise ban yemeden TR Yamayı nasıl yapabilirim, hangi siteleri kullanabilirim ?

İkinci bir durum ise Steam'deki banlanma nasıl oluyor yani ban yediğimizde nelerden mahrum kalıyoruz söyler misiniz ?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,135
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hikayeli oyunlara TR yama yapabilirsin. Ban sebebi değil. Yama yaptığın oyunun Multiplayer kısmı varsa eğer oyunun yamalı haliyle o moda girmemen gerekir.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
gta 5 gibi multiplayer kısmı olan oyunlarda yaparsan sorun olmaz online kısma yama ile geçersen banlanırsın yada uyarı alırsın onun dışında steam banlamaz hikayeli oyunları türkçe yapabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Muhammed Emin Ocak
Ben birçok kez yama yaptım ve ban yemedim. Full+full hikayeli oyun oynayan adamım.

Rulep

80+ Gold
Steam sadece Vac korumalı oyunlarda ban atar diğer Steam banları hesap ile ilgili durumlarda olur hesabın silinir öyle durumlarda da

ersENes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Erşen Enes AYDOĞDU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Müsadenizle bir sorum daha olacaktı:
-Güvenilir ve çevirsini beğendiğiniz bir yama sitesi var mı hangi TR Yama sitesini önerirsiniz ?

Top Bottom