Sir Cem T-oker
80+ Gold
Adam yorumu beğenmiş şaka gibiEnayisin
Adam yorumu beğenmiş şaka gibiEnayisin
Hocam ben enayisin yazarken şaka olsun diye yazdım bu arada alınmaAdam yorumu beğenmiş şaka gibi
al sata gidip üstüne para koyup bir tane daha bmw alırımİhtiyacım yok
2D oyun olduğunu görünce steam'i açmaya üşendim ben deAdamdaki lükse bak oyun kötü desek profili bozulmasın diye beleş oyunu almayacak
10 tane hesaptan aldım. Eyvallahal sata gidip üstüne para koyup bir tane daha bmw alırım
Sıkıntı yok, hayatım boyunca oynamayacağım oyun bedava olsa bile oynamayacağım için almaya gerek yok. Onu aldığım için steam’in bana atacağı maili yazan bota yazık (!)Hocam ben enayisin yazarken şaka olsun diye yazdım bu arada alınma
Bu doğru la pahalı oyun olsa alırdım da 20tlymiş zaten.hayatım boyunca oynamayacağım oyun bedava olsa bile oynamayacağım için almaya gerek yok.
bomboş bir oyun kütüphane de boş yer kaplar gerek yokSave 75% on Dungeon of the ENDLESS™ on Steam
Dungeon of the ENDLESS™ is a Rogue-Like Dungeon-Defense game, in which the player and their team of heroes must protect the generator of their crashed ship while exploring an ever-expanding dungeon, all while facing waves of monsters and special events as they try to find their way out...store.steampowered.com
adam akıllı oyun olsa steam ücretsiz vermezdi zaten başlığı görüncede şaşırdımbomboş bir oyun kütüphane de boş yer kaplar gerek yok