❌İndirim Bitti! Steam 2024 Sonbahar İndirimleri

Arkadaşlar yüklü oyun alıcamda şimdi mi alayım yoksa kış indirimini mi bekleyelim
Kış indirimlerinde aynısı olur. %90 %95 indirim gördüklerini şimdi alabilirsin.

Fiyatı sağlam inmiş oyunları yazmaya çalışacağım. 1 tane de %100 indirimli ücretsiz oyun varmış.

Rust da indirimde alınır mı sizce 12 dolar olması lazım

Dark Souls çekesim var da 1 ve 2 toplam 865 TL'ye geliyor. Emin değilim.

Arkadaşlar coop hayatta kalma ve strateji oyunu arıyorum stratejini tekli çoklu olabilir farketmez diğer sorum diablo 4 alınır mı daha düşer mi?

Arkadaşlar coop hayatta kalma ve strateji oyunu arıyorum stratejini tekli çoklu olabilir farketmez diğer sorum diablo 4 alınır mı daha düşer mi?
Hayatta kalma the forest var. Diablo 4 için kış indirimini bekle. En kötü ihtimalle yine aynı fiyata düşer.

beyler epicten 144 TL'ye mass efect legendary almıştım iade edip steamden almaya değer mi

beyler epicten 144 TL'ye mass efect legendary almıştım iade edip steamden almaya değer mi
Liraya çevirirsek steamde daha pahalı oluyor. Uğraşmaya değmez bence. Steamden Mass Effect Andromeda alırsın daha sonra.

epicten 45 dolara mk1 mi alayım ya da bunun yerine steam ve epic için kış indirimini bekleyip başka oyunlar mı alayım

epicten 45 dolara mk1 mi alayım ya da bunun yerine steam ve epic için kış indirimini bekleyip başka oyunlar mı alayım
Epic'ten neden alıyorsun ? Steam'de daha ucuz. %60 ve %50 indirime girmiş steam'de kışın daha baba indirim yaparlar mı diye sorarsan kimse kesin bir cevap veremez çok istiyorsan steam'den al bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,733
Üyeler
186,102
Son üye
PsişikPsikolog
Geri