❌İndirim Bitti! battlefield serisi steamde indirimde son 24 saat

Steamin şu özelliğini sevmiyorum. Yapsana tüm oyunları bir paket . Battlefield franchise diye çıkart alalım işte . Ona 3 dolar buna 1 dolar en sevmediğim uygulama.

Eğerki dolara geçmeden almadıysanız bu fırsat birdaha gelmeye bilir. İndirimler 20 şubata kadar geçerlidir. Alıcak arkadaşlara hayırlı olsun.
Battlefield 1 ile 5 var hangisini almaliyim

BF3 remake çıksa da oynasak.

Allah aşkına indirim olsa nolur Steam hala dolardayken hiçbir ifade etmiyor isterlerse%99 Luk indirim yapsın yine bir anlam ifade etmez Steam dolara geçti geçeli yavaş yavaş yok oluyor Türkiye pazardan hatta neredeyse üzerine toprak atacak düzeye geldi.
tamam kanka öyle mi olmuş dersin

Battlefield 3 çıkdığından beri premium ön sipariş ile bütün serileri aldım oynadım. 2 yıldır 2042 oynuyorum. İlk çıkdığında çok sorunluydu. Şuan battlefield 2042 dışında piyasada oyun yok bu klasda. Alışmanız lazım biraz oynayarak çözmeniz lazım. Tavsiye ederim battlefield 2042. Özellikle breakthrough ve rush modunu.

p2w derken premuim alınıp bütün silahların açılması mı
O da dahil ve güçlendirmelerin de kolayca parayla açılıyor olması. WWII oyunu ama ne Rusya ne de Normandiya çıkarması var. Bf1'deki kalıcı klan sunucuları açılamıyor bu yüzden hile aşırı fazla. Klan sunucularında oynasan hile gelse bile anında banlanıyor.

O da dahil ve güçlendirmelerin de kolayca parayla açılıyor olması. WWII oyunu ama ne Rusya ne de Normandiya çıkarması var. Bf1'deki kalıcı klan sunucuları açılamıyor bu yüzden hile aşırı fazla. Klan sunucularında oynasan hile gelse bile anında banlanıyor.
bf5'de de direk ban yiyor hileciler bob serverlarında. para konusunda ufak kötü yanı var

1 lirayada verse zerre umrumda değil, oyuncuyu düşünmeyen cebini düşünen sürekli para peşinde olan değersiz bir firma artık benim gözümde.

Bu fiyatlara inen firma dolar kuruna geçiyorsa artniyet ararım ben bunda.Cirpiniş başka bir şey değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,445
Üyeler
192,725
Son üye
furkan023
Geri