❌İndirim Bitti! 2 Dolar Altındaki Oyunlar 20 Marta Kadar

1-Portal
2-Portal 2
3-DOOM
4-Hitman: Absolution
5-The Elder Scrolls Online
6-Battlefield 1
7-Conan Exiles
8-Mount & Blade: Warband
9-Black Desert
10-Soccer Online: Ball 3D
BF1 şu an EA üzerinde $0.99 olarak satılıyor, yani yaklaşık 40TL. Bunu ekleyebiliriz.

1-Portal
2-Portal 2
3-DOOM
4-Hitman: Absolution
5-The Elder Scrolls Online
6-Battlefield 1
7-Conan Exiles
8-Mount & Blade: Warband
9-Black Desert
10-Soccer Online: Ball 3D
Battle field 1 cektim kendime, 5 cekicektim 1 daha iyi dediler. Deneyip gorucez artık

BF1 şu an EA üzerinde $0.99 olarak satılıyor, yani yaklaşık 40TL. Bunu ekleyebiliriz.
Steam Oyunları Sadece Reis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Battle field 1 cektim kendime, 5 cekicektim 1 daha iyi dediler. Deneyip gorucez artık
Bf1 Daha İyi Bende Bf5 Aldım Bakalım Görücez Nasıl Bir Oyun Bf1 Türkçe O Artısı Çok İyi

arkadaşlar sizce black desert alayım mı yoksa 10 lira daha koyup undertale mi alayım
Sanırım biraz geç olmuştur fakat black desert alacaksan eğer steam üzerinden almanı önermem, kendi sitelerinden alıp launcherdan oynaman daha iyi olacaktır fakat sitelerinde şuan indirim mevcut mu bilmiyorum

Sanırım biraz geç olmuştur fakat black desert alacaksan eğer steam üzerinden almanı önermem, kendi sitelerinden alıp launcherdan oynaman daha iyi olacaktır fakat sitelerinde şuan indirim mevcut mu bilmiyorum
MMO oyunlarını sevmediğim için almadım hocam yine de teşekkürler

EA indirimleri devam ediyor mu bilgisi olan var mı şu an erişemiyorum BF1 var ancak diğerlerini alacaktım steam indirimlerini kaçırdım
ea giremiyorum şu an

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,120
Üyeler
173,932
Son üye
a_aydnl
Geri