Olabiler insanız.gözümden kaçmış heralde
Olabiler insanız.gözümden kaçmış heralde
Hangi oyunları eklediniz. Düzeltiyorum: kusura bakmayın konuya tıklayınca beni orta sayfalara getirmiş. Oyun listesini görmeden böyle bir şey yazdım :/Ekli zaten 19. sırada.
Benim bildiğim kadarıyla düzeldi. Ancak 30 TL ekleyip RDR2 alman bence daha iyi olur.Cyberpunkdaki buglar düzeldimi? yani oyun oynanabilir seviyede mi şuan, ve sizce parasına değer mi
rdr2 zaten alacağım. bütçe ayırmama gerek varmı diye düşünüyordum. Hikayesi güzel ama çok fazla bug var ve npc ler çok kötü diye biliyordum.Benim bildiğim kadarıyla düzeldi. Ancak 30 TL ekleyip RDR2 alman bence daha iyi olur.
Yok, multiplayer akıyor hala. Zevkli de.Titanfall 2 gamepass de var, oynama süresi 6 saat civarı neden bu kadar heyecanlandınız anlamadım? Oyunun multiplayer serverları kapatıldı diye biliyorum.
Mortal kombat bana göre, diğerlerini denemedim sadece mortal kombat dövüş olarak güzel bir oyun
Cyberpunk 22 saatim mevcut. Herhangi büyük bir bug ile karşılaşmadım fakat oyunun 124 TL edeceği konusunda şüpheliyim. Ben olsam almazdım. Üstüne koyup RDR alın. Cyberpunk aşığı değilseniz.Cyberpunkdaki buglar düzeldimi? yani oyun oynanabilir seviyede mi şuan, ve sizce parasına değer mi