Lathspell00
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Ready or not alınır mı arkadaşlar?
İade onaylandıktan 24 saat sonra kullanabilirsiniz.Arkadaşlar ben dün iade yaptım steamda hesaba geçmiş ama beklemede gözüküyor yarına kadar kullanıma geçer mi indirim bitmeden
para geçti hesaba 78.27 tl var ready or not ile detroit become human arasında kaldım sizce hangisiİade onaylandıktan 24 saat sonra kullanabilirsiniz.
Tür olarak çok farklı oyunlar.para geçti hesaba 78.27 TL var ready or not ile detroit become human arasında kaldım sizce hangisi
hikayeli severim o zaman detroit teşekkürlerTür olarak çok farklı oyunlar.
Hikayeli sinematik oyunları seviyorsanız Detroit
Arkadaşlarınızla yavaş ve operasyon türünden oyun oynayacaksanız Ready or Not
Ben aldım bir kaç oyun uzun süre indirim görmeyeceğizBeyond : Two Souls
Hellblade
AC Valhalla
Immortals Fenyx Rising
Hades ve birkaç küçük oyunla kapattım. İstediğim kadar verimli geçmeyen bir indirim dönemiydi. Neyse artık, zaten yaza kadar zamanım pek yok![]()
Evet. Elimdeki oyunlar 1.5 sene falan götürür beni sağlam oyun oynayabilirsem. Sadece şu kıyamet sonrası zombili oyun açığımı kapatamıyorum bence gerçek bir zombi salgını bu işi çözerBen aldım bir kaç oyun uzun süre indirim görmeyeceğiz
Teşekkürler, nays sadece elden ring için mi yapıyor steam harcaması için mi ?Evet. Elimdeki oyunlar 1.5 sene falan götürür beni sağlam oyun oynayabilirsem. Sadece şu kıyamet sonrası zombili oyun açığımı kapatamıyorum bence gerçek bir zombi salgını bu işi çözerhayırlı olsun bu arada iyi oyunlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada Elden Ring isteyip almayan arkadaşlar Nays kartınız varsa yüzde 20 indirim yapıyor 336 TL'ye geliyor.
Steam harcaması için hocam. 3 iş günü içerisinde cashbackin hesaba geleceği yazıyor. Ben yeni yaptım harcamayı bu yüzden kesin gelecek diyemiyorum ancak kampanyalarda var. Aklınızda kullanmak için güzel bir yer varsa bana da söyleyin belki dikkatimi çekerTeşekkürler, nays sadece elden ring için mi yapıyor steam harcaması için mi ?